0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка За Уметност за нокти, 8 парчиња Професионален Комплет За Четки За Продолжување На Лак За Продолжување Резба Лагер За Цртање Цвет Пенкало За Нокти Четка За Ман?

Четка За Уметност за нокти, 8 парчиња Професионален Комплет За Четки За Продолжување На Лак За Продолжување Резба Лагер За Цртање Цвет

DEN 110.40
Во магацинот.

Тековен

ПРОФЕСИОНАЛЦИ НОКТИТЕ УМЕТНОСТ ВО СОБАТА : Содржат 8 Парчиња Ноктите Уметност Четка Во собата Различни четки за различни функции кои создаваат различни видови прекрасни модели на нокти. Обезбедете разновидна шема за дизајн на уметност за нокти и исполнете ги сите ваши потреби. Погоден за искусни луѓе, ученици, салон за нокти, па дури И САМ ДОМА. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Изработен од висококвалитетен материјал што ги прави четките потрајни и практични за секојдневна употреба. Лесен за ракување и ракување. Одлична четка за нокти поставена за цртање облоги и дезени за нокти. Не Се Потребни Вештини! Почетник Пријателски Четка. Создадете привлечна уметност за нокти само со едноставно сликање со овие четки над вашите нокти и готово! Правејќи ги вашите нокти поубави и шармантни. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : француски дизајн на нокти од ливчиња, елегантен и модерен. Сјајна рачка, убава, стилска и шарена. Овие четки за нокти се дизајнирани со различни големини, можат да се вклопат за нокти со која било големина, полесно да се нанесат сјајни прашоци со нив, да нацртаат извонредни 3Д модели, карирани и цвеќиња, можат да работат за гел нокти или градиент француски нокти. СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ВАШИОТ ЉУБОВНИК или ЗА СЕБЕ : ова е одличен комплет за луѓе кои сакаат да прават нокти, совршен салон за нокти или домашен дизајн на нокти, најдобар за детални уметнички дела. Одлично за цртање линии, сликање цвеќиња и разни дезени на врвовите на ноктите. Многу практичен, пренослив и робустен. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : овој комплет пенкала за дизајн на сликање нокти може да ви помогне да создадете разновидни убави уметности за нокти, убав и практичен дизајн, погоден за домашна употреба и професионален салон за нокти, погоден за правење гел уметност за нокти, цртање линии, фин цртеж, сликање цвеќиња и дезени на врвовите на ноктите. ПРОФЕСИОНАЛЦИ НОКТИТЕ УМЕТНОСТ ВО СОБАТА : Содржат 8 Парчиња Ноктите Уметност Четка Во собата. Различни четки за различни функции кои создаваат различни видови прекрасни модели на нокти. Обезбедете разновидна шема за дизајн на уметност за нокти и исполнете ги сите ваши потреби. Погоден за искусни луѓе, ученици, салон за нокти, па дури И САМ ДОМА. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Изработен од висококвалитетен материјал што ги прави четките потрајни и практични за секојдневна употреба. Лесен за ракување и ракување. Одлична четка за нокти поставена за цртање облоги и дезени за нокти. Не Се Потребни Вештини! Почетник Пријателски Четка. Создадете привлечна уметност за нокти само со едноставно сликање со овие четки над вашите нокти и готово! Правејќи ги вашите нокти поубави и шармантни.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Brush
Color:
As Picture Shown
Size:
Approx.17.5cm / 6.8inch
Package Weight:
Approx.52g
Package Include:
1 x 8Pcs/set Nail Art Brush:

Стоката во категоријата