0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ТОРМЕН 116мм Цевки, Водоотпорен Херметички Отпорен На Мирис Контејнер За Запечатување На Мирис Пластични Шишиња За Стискање Со Капачиња-Заштитете Ги Пред-Ролните Ц?

ТОРМЕН 116мм Цевки, Водоотпорен Херметички Отпорен На Мирис Контејнер За Запечатување На Мирис Пластични Шишиња За Стискање Со Капачиња-Заштитете

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

ВОДООТПОРЕН ХЕРМЕТИЧКИ МИРИС ДОКАЗ Без неред и цевка за запечатување на мирис ги прицврстува вашите чадови цврсто внатре, одржувајќи ги свежи чисти и суви. ИДЕАЛЕН ЗА АКТИВНИ ПУШАЧИ ВО ДВИЖЕЊЕ-Лесен За Носење Во Џебови и Чанти Без Да се Грижите За Оштетување или Кршење, Одлична Заштита Од Кршење Додека Ги Одржувате Предметите Супер Свежи. БЕЗБЕДНОСНО КАПАЧЕ ЗА СТИСКАЊЕ ОТПОРНО НА ДЕЦА-Помага при Безбедно Складирање. Кога е време да ја отворите херметичката тегла, само нежно притиснете ги страните на шишето, слушнете го пукањето и земете го она што ви треба. ПОГОДНА ГОЛЕМИНА. Цевката е со димензии 4,75 "Л х 0,75", Држи Една Пред-Ролна од 116 мм. Цевката отпорна НА УВ одговара на сите ваши пушења, маснотии, зглобови од тутун, иглички, тапи, свињи и пред ролни. Овие Цевки За Мирис На Мирис На Држачот За Цигари Се Направени од Супер Силен Напреден Армиран Полимер.

Параметри на производот

Стоката во категоријата