0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
PMH преносен климатик, 3 во 1 личен вентилатор за ладилник за воздух, 3 брзини на ветер, широк агол надвор од ветрот, напојуван од USB - за домови за внатрешни работи, бело

PMH преносен климатик, 3 во 1 личен вентилатор за ладилник за воздух, 3 брзини на ветер, широк агол надвор од ветрот, напојуван од USB

DEN 2864.00
Во магацинот.

Тековен

★ Преносен ладилник за воздух на AC е ултра-порта за USB-ладилник за воздух 2 Процесот на употреба е тивок, а ладилник е еколошки и не содржи слободен; 3. Вградениот резервоар за вода може да се наполни еднаш и може да се користи постојано за 8 часа; 4. USB полнење или користење на напојување со струја на струја; 5. Користете место : канцеларија, домашна дневна соба, кујна, спална соба, просторија за бања и домови, итн. Совети за производство (мора да се видат) 1. Ве молиме, користете ја приложената мала инка за да додадете вода за да избегнете случајно истекување на вода на таблата на колото и да предизвикате краток спој на производот; 2. Ве молиме, не заборавајте да избегнете натопување/во деловите на телото и колото. Ако случајно го посипете, најпрво исклучете го приклучокот и користете ги релевантните крпи за суво хартија и крпи за да ја апсорбирате влагата кога не е електрифицирана.

Параметри на производот

141.5*141.5*148.5mm:
Weight:
1500 grams
Advantage:
the water tank adopts an integrated water tank
Product advantages and features:
1. With three-in-one function of refrigeration, humidification and air purification, the wind speed can be adjusted in three gears;:
2. The use process is silent, and the refrigeration is environmentally friendly and does not contain Freon;:
3. The built-in water tank can be filled up once and can be used continuously for 8 hours;:
4. USB charging or using AC current power supply;:
5. Use place:
office, home living room, kitchen, bedroom, bathroom and home construction area, etc.
Product tips (must see):
1. Please use the attached small funnel to add water to avoid accidental leakage of water on the circuit board and cause short circuit of the product;:
2. Please be sure to avoid soaking/into the body and circuit parts. If you accidentally sprinkle it, please unplug the plug first, and use the relevant dry paper towels and towels to absorb moisture when it is not electrified. :

Стоката во категоријата