0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кутија за складирање на решетки за датотеки Gretd Голем капацитет задебелен папка со датотеки со автобуси за канцеларија за материјали Организатор на пенкало папка ?

Кутија за складирање на решетки за датотеки Gretd Голем капацитет задебелен папка со датотеки со автобуси за канцеларија за материјали Организатор

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Мултифункционален дизајн за складирање и складирање Сплицирана и собрана, дизајнот е едноставен и дарежлив, убав и практичен. Силен и издржлив, со добра материјална цврстина. Мултислоен дизајн, удобно складирање. Кутијата за складирање е смислено дизајнирана за чување мали предмети на работната површина. Мултифункционален дизајн за складирање и складирање. Сплицирана и собрана, дизајнот е едноставен и дарежлив, убав и практичен. Силен и издржлив, со добра материјална цврстина. Мултислоен дизајн, удобно складирање. Кутијата за складирање е смислено дизајнирана за чување мали предмети на работната површина. Мултифункционален дизајн за складирање и складирање. Сместен и собрани, дизајнот е едноставен и дарежлив, убав и практичен. предмети на работната површина. Може да се користат во многу наврати. Големината се мери рачно, така што резултатот од мерењето ќе има грешка од 1-5мм.

Параметри на производот

Стоката во категоријата