0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
2 Пакет Фрижидер Организатор, Редење Фрижидер Јасно Организатор Канти Со Капаци Бпа Слободен Произведуваат Овошје За Складирање Контејнери За Фрижидер Оставата Ч?

2 Пакет Фрижидер Организатор, Редење Фрижидер Јасно Организатор Канти Со Капаци Бпа Слободен Произведуваат Овошје За Складирање Контејнери

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Секоја голема правоаголна корпа за отпадоци има свој капак Ова е особено корисно при складирање на расиплива храна како што се житарките, бидејќи може да го продолжи животниот век на храната, што значи дека тие можат да се чуваат подолг временски период и да обезбедат свежина. Сите кутии во овој сет можат да бидат наредени за да се оптимизира просторот за складирање во кујната, замрзнувачот, оставата, чајната кујна или кабинетот. Со рачки, овие кутии лесно може да се подигнат од која било полица или полица. Многу погоден за употреба во бањата за организирање тоалети, креми и козметика. Може да се чува дури и во вашата гаража. Овие транспарентни базени за складирање се мултифункционално решение кое може да ги максимизира малите простори, не само во кујната. Тие можат да се користат и дома или во канцеларија. Постојат 2 издржливи кујнски контејнери за складирање со капаци.

Параметри на производот

Size:
28*13.5cm
Material:
plastic
Package List:
2* Storage boxs:
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:

Стоката во категоријата