0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Машина за Спиење со Бел Шум, УСБ Светло За Полнење За Звуци За Спиење На Бебиња Дома

Машина за Спиење со Бел Шум, УСБ Светло За Полнење За Звуци За Спиење На Бебиња Дома

DEN 334.40
Во магацинот.

Тековен

Мала Големина : Машината За Спиење Со Бел Шум е помала од дланката Повеќе не треба да се грижите за несоница и бебето да се разбуди во текот на полноќ. Сцени со апликации : звучниот уред За Спиење е погоден за употреба дома, канцеларија, студентски дом, работа, патување, расадник за бебиња, градинка или каде сакате. 9 Парчиња Помош За Спиење Музика : Бел шум, звук на бранови, крикет, дожд, птици, вода, приспивна песна 1, приспивна песна 2 и приспивна песна 3, белиот шум не е бучава, може да ве опушти. Подобрување На Квалитетот На Спиењето : звучниот уред за Спиење може да ја прикрие бучавата и да го подобри квалитетот на спиењето, да ја врати ефикасноста на работата, да ја намали веројатноста за миокарден инфаркт. USB Полнење : звучниот уред За Спиење прифаќа Удобен МЕТОД ЗА полнење USB, се додека имате USB приклучок, можете да го полните насекаде и во секое време. Мала Големина : Машината За Спиење Со Бел Шум е помала од дланката. Повеќе не треба да се грижите за несоница и бебето да се разбуди во текот на полноќ. Сцени со апликации : звучниот уред За Спиење е погоден за употреба дома, канцеларија, студентски дом, работа, патување, расадник за бебиња, градинка или каде сакате. 9 Парчиња Помош За Спиење Музика : Бел шум, звук на бранови, крикет, дожд, птици, вода, приспивна песна 1, приспивна песна 2 и приспивна песна 3, белиот шум не е бучава, може да ве опушти. Подобрување На Квалитетот На Спиењето : звучниот уред за Спиење може да ја прикрие бучавата и да го подобри квалитетот на спиењето, да ја врати ефикасноста на работата, да ја намали веројатноста за миокарден инфаркт. USB Полнење : звучниот уред За Спиење прифаќа Удобен МЕТОД ЗА полнење USB, се додека имате USB приклучок, можете да го полните насекаде и во секое време. 9 Парчиња Помош За Спиење Музика : Бел шум, звук на бранови, крикет, дожд, птици, вода, приспивна песна 1, приспивна песна 2 и приспивна песна 3, белиот шум не е бучава, може да ве опушти. Подобрување На Квалитетот На Спиењето : звучниот уред за Спиење може да ја прикрие бучавата и да го подобри квалитетот на спиењето, да ја врати ефикасноста на работата, да ја намали веројатноста за миокарден инфаркт. Мала Големина : Машината За Спиење Со Бел Шум е помала од дланката.

Параметри на производот

Item Type:
White Noise Machine
Material:
ABS
Training Power Supply Mode:
Rechargeable USB interface
Battery:
Built in lithium battery capacity of 800mah
How to Use:
1. Long press the power button for 0.5 seconds, and short press it to pause playback.:
2. Volume button:
Press the up and down buttons to switch, and long press to increase or decrease the volume.
3. The light button can work independently and can work without turning on the machine (breathing light's breathing rhythm can guide sleep).:
4. Time button:
Timing is divided into 15 minutes (bright red LED), 30 minutes (bright green LED) and 60 minutes (bright blue LED). Press short to switch, and turn off the timing at the fourth time. Indicated by LED lights respectively
PackageList:
1 xWhite Noise Machine:
1 x USB Charging Cable:
1 x Manual:

Стоката во категоријата