0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Злобен Аудио Шред2 - Безжичен Bluetooth Слушалки Отпорни На Пот — Изолирање На Бучава Безжични Слушалки Bluetooth Слушалки, Тренингот И Трчање Слушалки Со Микрофон И Контро?

Злобен Аудио Шред2 - Безжичен Bluetooth Слушалки Отпорни На Пот — Изолирање На Бучава Безжични Слушалки Bluetooth Слушалки, Тренингот

DEN 831.84
Во магацинот.

Тековен

BLUETOOTH СЛУШАЛКИ вклучете го и одиме подалеку со овие вистински безжични bluetooth слушалки Слушајте до 32 стапки подалеку од вашиот уред без деградиран квалитет на звукот. СЛУШАЛКИ ЗА ВЕЖБАЊЕ IPX4 swoatproof ви овозможува да се потите без грижи. Три перници со различна големина ви овозможуваат совршено вклопување дури и за време на вашите најинтензивни тренинзи. СМЕШЕН КВАЛИТЕТ На ЗВУКОТ Без разлика дали ќе се идентификувате како слушател, аудиофил или домашен аудио ентузијаст знаете дека висококвалитетната репродукција на звукот никогаш не треба да биде загрозена. Доживејте срамота квалитет на звукот и подобрен бас со Шред2. ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРАТОТ Чувајте ги слушалките на вратот, дури и кога не слушате. Чувајте ги слушалките таму каде што сакате со минимална тежина влечење на слушалките. КОНТРОЛАТА НА Јачината на Звукот СО ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА на ПЕРФОРМАНСИТЕ, контролата на патеката и контролата на микрофонот ви даваат целосна контрола без да мора да го ископате уредот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата