0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лента За Залепување лента, Самолеплива Декоративна Лента За Запечатување Силиконска Водоотпорна Самолеплива Лента За Запечатување за Бања Мијалник Туш Тоалет Ку?

Лента За Залепување лента, Самолеплива Декоративна Лента За Запечатување Силиконска Водоотпорна Самолеплива Лента За Запечатување за Бања

DEN 127.36
Во магацинот.

Тековен

ПРИМЕНИ на : може да се користи во шпорет на кујнски гас, мијалник, када и јазот помеѓу ѕидот и работ на ѕидот ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ : Брза и лесна инсталација : Едноставно излупете ја И притиснете ја лентата на површината за неколку минути. Нема алатки, нема хаос и отпад. СИЛНА ЛЕПЛИВОСТ : Изработена Од силикон, посилна лепливост и адхезија од традиционалниот пвц. ИЗДРЖЛИВ : Обезбедува долготраен печат и ја одржува вашата куќа чиста и уредна како нова долго време. СОВРШЕН ИЗГЛЕД : еколошки, дава завршен професионален изглед на кујната и бањата. ПРИМЕНИ на : може да се користи во шпорет на кујнски гас, мијалник, када и јазот помеѓу ѕидот и работ на ѕидот. ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ : Брза и лесна инсталација : Едноставно излупете ја И притиснете ја лентата на површината за неколку минути. Нема алатки, нема хаос и отпад. СИЛНА ЛЕПЛИВОСТ : Изработена Од силикон, посилна лепливост и адхезија од традиционалниот пвц. ИЗДРЖЛИВ : Обезбедува долготраен печат и ја одржува вашата куќа чиста и уредна како нова долго време. СОВРШЕН ИЗГЛЕД : еколошки, дава завршен професионален изглед на кујната и бањата. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : Силиконска Боја : Темно Сива Големина На Производот( W x L) : Прибл. 22мм/38мм х 3,2 м / 0,9/1,5 х 126,0" Тежина На Пакетот : Прибл. 110гр~180гр пакет вклучуваат : 1 * Инсталација На Лента За Запечатување : 1.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Silicone
Color:
Dark Grey
Product Size(W x L):
Approx. 22mm/38mm x 3.2m / 0.9/1.5 x 126.0
Package Weight:
Approx. 110g~180g
Package include:
1 * Sealing Strip:
Installation:
1. Please remove original sealed silicone with the art knife. :
2. Use organic solvents, such as rubber water, gasoline, etc, to clear the residue on the surface.:
3. Wait and make sure it is completely dry.:
4. It is suggested to install the strip above 25℃. If it's too cold, heat the gum by hair dryer for better stickiness before usage. :
5. Remove the plastic film on the back, fold it to 90 degrees, and stick it on the bathtub and the wall surface.:
6. When pasting at the 90 degree turn, the butt side should be cut into 45 degrees to the interface.:
7. Firmly press the strip after installation, and wait about 8-10 hours to use.:

Стоката во категоријата