0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кабилок Тоалетна Чинија За Чистење Тоалетна Чистачка 1 Комплет Четка За Тоалет За Домаќинство Мултифункционален Чистач За Тоалет Отпорен На Абење Четка За Бања То?

Кабилок Тоалетна Чинија За Чистење Тоалетна Чистачка 1 Комплет Четка За Тоалет За Домаќинство Мултифункционален Чистач За Тоалет Отпорен

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Изработен е од материјали од висока класа и издржлив и може да ви служи долго време погодно за употреба, притоа осигурувајќи дека четката за чистење нема да го извалка подот во бањата. Различни глави на четки имаат за цел различните агли да го исчистат тоалетот во сите правци и да го одржуваат тоалетот чист. Фината изработка, едноставниот и модерен изглед, е комплет четка за чистење и со изглед и со практичност. Отстранлив капак за лесно чистење и хигиена. Ѕид монтиран дизајн, нема да му наштети на вашиот ѕид. Опис дали сеуште барате четка за чистење која е убава и практична? Дали најдовте издржлива и прифатлива четка за чистење? Ако не, зошто да не ја погледнете нашата модерна четка за чистење? изработени од висококвалитетни материјали, цврсти и издржливи и може да се користат долго време. алатка за чистење тоалет со стилски изглед и практичност.Карактеристики-Боја : Сребро-Материјал : Нерѓосувачки челик И Абс-Големина : 38,00Х9, 00Х7, 00см/ 14, 93Х3, 54Х2, 75 инчи-изработен е од материјали од висока класа и издржлив и може да ви служи долго време.

Параметри на производот

Стоката во категоријата