0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Гја Лаборатории Роза Рака Крем Навлажнувачки За Суви Раце &засилувач; Испукани Кожата Збогатена Со Шеа Путер &засилувач; Чиста Роза Масло-патување големина &засилу?

Гја Лаборатории Роза Рака Крем Навлажнувачки За Суви Раце &засилувач; Испукани Кожата Збогатена Со Шеа Путер &засилувач; Чиста Роза

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

ВРАТЕТЕ ги СУВИТЕ РАЦЕ И ИСПУКАНАТА КОЖА ИЗГЛЕДАЈЌИ И ЧУВСТВУВАЈЌИ МЕКА и МЛАДЕШКА, нашиот крем за раце од роза може да биде токму она што го барате Направено со подмладувачко масло од роза, ова е лосион за рози за жени кои сакаат да го зачуваат својот младешки допир. За разлика од некои брендови, НАШИОТ КРЕМ за РАЦЕ СО МИРИС на РОЗА не е МРСЕН додека СЕ ХРАНИ ЗА СУВИ, ИСПУКАНИ РАЦЕ. Лабораториите Гја кремот за раце од масло од роза има сладок, розов мирис кој се задржува, но не совладува. Да не зборуваме дека е ефтин и затоа е една од најдобрите опции на пазарот. КРЕМ ЗА РАЦЕ за ПОДОБРУВАЊЕ НА МЛАДОСТА за МАЗНИ и ЕЛАСТИЧНИ РАЦЕ. Негување и релаксирање, овој лосион за раце со големина на патување е совршен додаток на вашата дневна рутина. Користете го после туширање за да ги разгалите рацете и да им дадете луксузна нежна љубовна грижа. Можете исто така повторно да го примените откако ќе ги завршите задолженијата, ќе ги смачкате тренинзите или деновите надвор на сонце за да ги спречите рацете да станат суви и испукани. ВАЖНИЧА БЕБЕ-МЕКА КОЖА И ОСТАВИ ДОЛГОТРАЕН ВПЕЧАТОК. Нашиот Крем За Раце Од Роза Од Лаборатории Гиа има навлажнувачка формула, што го прави совршен лосион за раце за суви раце бидејќи нежно ја лечи и смирува испуканата кожа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата