0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ББСЈ Полица За Обетки Штанд За Прикажување Кутија За Накит За Домаќинство Висечки Ѓердан Извонредни Обетки Обетки Рачна Кутија За Складирање Накит

ББСЈ Полица За Обетки Штанд За Прикажување Кутија За Накит За Домаќинство Висечки Ѓердан Извонредни Обетки Обетки Рачна Кутија За Складирање

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Доволен е независен простор за складирање Нема заплеткување за да се избегне триење, добро запечатување и не е лесно да се оксидира. АПС+позлатен метал светла боја тон. Стилски и симпатична стои и стабилна. Мазни линии и сјајна текстура. Спецификација : Материјал : Абслонготрајната употреба не исчезнува.Боја : бела, зелена.Вклучен пакет : 1pc x кутија за накит : 1.Можеби има малку дамка поради рачно изработениот процес; а металната брава може да изгледа како ' рѓа поради ретро ефектите на правење.Лесното снимање и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поинаква од вистинската работа.Дозволената грешка при мерењето е +/- 1-3см.Погоден за подароци, свадбени подароци, подароци за свршувачка, подароци за годишнина итн.

Параметри на производот

Material:
ABS
Long-term use does not fade.:
Color:
white, green.
Package Included:
1pc x jewelry box:
Note:
1.There maybe a little blemish due to the handmade process; And the metal lock may look like rust because of the retro making effects.:
2.Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
3.The measurement allowed error is +/- 1-3cm.:
Suitable for gifts, wedding gifts, engagement gifts, anniversary gifts, etc. :

Стоката во категоријата