0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Beefeta 50 Парчиња Милар Патент Заклучување Кеси 1 ЛИТАР Дебели 7 Мил 7 x10 Мирис Доказ Вакуум Топлина Запечатување Кеси Алуминиум Милар Храна Чанти За Складирање Повторн?

Beefeta 50 Парчиња Милар Патент Заклучување Кеси 1 ЛИТАР Дебели 7 Мил 7 x10 Мирис Доказ Вакуум Топлина Запечатување Кеси Алуминиум Милар

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Миларските кеси од бифета алуминиумска фолија се направени од полиетилен, алуминиумска фолија и полиестерски филм Обезбедување подобра издржливост и отпорност на пункција. Миларските кеси од бефета алуминиумска фолија се водоотпорни за да обезбедат заштита за чување храна или предмети. Доаѓа со 4 комплети од 96 етикети, што е погодно за снимање на зачуваните работи. Миларните кеси од алуминиумска фолија имаат задебелен дизајн на дното и го прават да стои. Лесен за чување. Бефета Милар Торба лесен за кинење дизајн, со лента за самозапечатување, може да се користи повеќе пати. Лесен за Употреба - пегла или пегла за коса за загревање на запечатување на миларната кеса од алуминиумска фолија за долгорочно складирање храна. ВИСОК КВАЛИТЕТ-Beefeta 1 КВАРТ дебели 7 мил алуминиумска фолија милар кеси, миленичиња и храна одделение материјали пакување го прави тоа имаат добра запечатување да се задржи свежа и влага-доказ. ИЗДРЖЛИВИ-Beefeta mylar кеси двете страни се дизајнирани со задебелена арматура од алуминиумска фолија, која може да се користи повторно запечатување со топлинско запечатување и самостојна лента за запечатување, обезбедувајќи подобра издржливост и отпорност на пункција.

Параметри на производот

Стоката во категоријата