0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ретро ретро антички бакар леб хотел Вила бар кревет во кревет Скалила патека за ресторани со приврзоци

Ретро ретро антички бакар леб хотел Вила бар кревет во кревет Скалила патека за ресторани со приврзоци

DEN 1440.00
Во магацинот.

Тековен

А и елегантен лустер е суштински украс за дома Идеално за дневни соби, кујни, спални соби и ходници. Може да се користи за украсување на спални соби, решетки, над мијалници, клубови, кафулиња, кујни, трпезарии, тремови и многу повеќе. Направено од метален материјал, добро конструиран и силен. Инсталацијата е многу едноставна, можете сами да ја инсталирате оваа другарска светлина DIY. А и елегантен лустер е суштински украс за дома. Идеално за дневни соби, кујни, спални соби и ходници. Може да се користи за украсување на спални соби, решетки, над мијалници, клубови, кафулиња, кујни, трпезарии, тремови и многу повеќе. Направено од метален материјал, добро конструиран и силен. Инсталацијата е многу едноставна, можете сами да ја инсталирате оваа другарска светлина DIY. А и елегантен лустер е суштински декор за дома. Идеал за дневни соби, кујни, спални соби и ходници.

Параметри на производот

[material]:
Copper/Glass
Voltage:
110-220V
[Light source]:
E27 (without bulb)
Size:
30x25x15cm
Hanging chain length 60cm, adjustable:
Package Include:
1* chandelier:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Latest Design Chandeliers with Remote Control Gold Iron Glass Ball Hanging Lights Restaurant Living Dining, Room Lamp. :

Стоката во категоријата