0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
СИКСОЛ ГУАНГМИНГ - Детска Камера За Печатење Термичка Камера За Печатење со 3 Ролни Хартија За Печатење Дигитална Видео Камера Детска Камера Подарок За Играчки За Д

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ - Детска Камера За Печатење Термичка Камера За Печатење со 3 Ролни Хартија За Печатење Дигитална Видео Камера

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Поддршка 4 игри, инстант печатење (црно-бело печатење)Симпатична и шарена камера за печатење деца специјално дизајнирана за децата сами да уживаат во забавата за снимање секојдневно. Со голем шарен екран од 3,0 инчи, 12 милиони пиксели, висока дефиниција ОД 1080 P и широк агол од 100, децата ќе бидат прекрасно јасни слики и видеа. Камерата за инстант печатење може да им помогне на децата да добијат фотографии за неколку секунди и да печатат стотици фотографии со вклучени 3 ролни хартија за печатење. Поддржете повеќе функции како ШТО СЕ ЗУМИРАЊЕ 2 X, пропуст, снимање јамка, автоматски екран итн.Изграден во 1100mah литиум на полнење, може лесно да се полни преку вклучениот USB кабел, без грижа за ниско ниво , само уживајте во забавата со фотографирање. Поддржете ги датотеките ЗА складирање и пренос на тф картички за подобро зачувување на moment.It идејата на децата да им ја дадат оваа камера како подарок за фестивал, подарок за роденден или божиќен подарок. Добредојдовте во нашата продавница, имаме многу категории од кои можете да изберете.Карактеристики : Поддршка 4 игри, инстант печатење (црно-бело печатење)симпатична и шарена детска камера за печатење специјално дизајнирана за децата сами да уживаат во забавата на снимање секојдневно.Со голем шарен екран од 3,0 инчи, 12 милиони пиксели, висока дефиниција ОД 1080 P и широк агол од 100, децата ќе бидат прекрасно јасни слики и видеа.Камерата за инстант печатење може да им помогне на децата да добијат фотографии за неколку секунди и да печатат стотици фотографии со вклучени 3 ролни хартија за печатење.Поддржете повеќе функции како што се зумирање 2x, пропуст, снимање јамка, автоматски екран итн.Изграден во 1100mah литиум на полнење, може лесно да се полни преку вклучениот USB кабел, без грижа за ниско ниво , само уживајте во забавата со фотографирање.

Параметри на производот

Material:
ABS environmental protection
Color:
Pink, Blue
Wide Angle:
100 degree
TFT display:
3.0 inch color display (320*240)
Lens:
front and rear double lens H62 fixed lens, 100 degree angle
Camera resolution:
HD/FHD
Camera format:
AVI photography
Resolution:
1M, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M and 12M
Photo format:
JPG
Burst:
Off, 2P, 3P, 5P
Photo:
Off, 3s, 5s
Storage medium:
Mini sd card, up to 32G(Without)
Power supply mode:
usb charging
Languages:
English, Chinese (simplified/complex), Korean, Japanese, Russian, French, German, Portuguese, Czech, Poland, Turkey, Netherlands and Arabia.
Function:
children's printing camera (black and white, graffiti) can record video, play games, paste stickers and filter.
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allo :

Стоката во категоријата