0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Машина За Полирање Нокти Маникир Педикир Битови, 30 парчиња/Сет Дијамант Мелење Главата Ноктите Уметност Вежба полски Главата Комплет Ноктите Вежба Машина Додатоц?

Машина За Полирање Нокти Маникир Педикир Битови, 30 парчиња/Сет Дијамант Мелење Главата Ноктите Уметност Вежба полски Главата Комплет

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК + ДИЈАМАНТСКИ МАТЕРИЈАЛ : главата за вежба за нокти е изработена од висококвалитетен материјал, кој е отпорен на абење, отпорен на корозија и потрајни Може ефикасно полирање, отстранување на вишокот кутикули и добро обликување на вашите нокти. Со ПРОЅИРНА КУТИЈА : главата за мелење нокти доаѓа спакувана во проѕирна кутија за лесно складирање. Ако сте Самодоверба или хобист и љубител на занаети, користете го овој сет на дијамантски бруси за да им дадете на вашите ротирачки алатки поголема функционалност. ШИРОКА ПРИМЕНА : главата на лакот е погодна за обработка на нокти, стакло, пластика, метал, камен, плочки, керамика итн. Неопходна алатка за електрична машина за вежбање нокти. Може да се користи и за отстранување на гел за нокти. 30 ПАРЧИЊА : со 30 парчиња различен тип глави за дупчалки за нокти, задоволувајќи ја најголемата потреба. Совршен ефект на мелење и долг работен век. Може да се монтира на електронски брусилки, рачни брусилки и рачни вежби. ПО ПРОДАЖБА : имаме професионалци одговорни за по продажбата.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Art Drill Head
Optional Types:
A, B
Color of Bit Head:
As Pictures Show
Package Size:
Approx. 14.4 * 7.2 * 1.4cm / 5.6 * 2.8 * 0.5in
Package Weight:
Approx.80g
Package List:
1 x Nail Drill Head Set(30Pcs):

Стоката во категоријата