0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Премиум Пакетот За Складирање На Нега Вклучува Единаесет Основни Предмети за Секој Студент На Медицинска Сестра и Медицинска Сестра. Премиум Пакетот Вклучува Бес?

Премиум Пакетот За Складирање На Нега Вклучува Единаесет Основни Предмети за Секој Студент На Медицинска Сестра и Медицинска Сестра.

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Единаесет (11) Предмети Вклучени ВО ПРЕМИУМ Пакет (МОНО 5) : Проѕирна Кутија За Складирање На Таблата Со исечоци со врвни Шарки Со Клип, Сребрени Врвни Пенкала Со Четири Бои Со Зафат На Перницата (боите Со 2 Пакувања може да варираат), Флуоресцентни Хајлајтери со Џебен Клип (3-пакети - боите може да варираат)-Монограм "Медицинска Сестра Живот" На Грб. Црна Топка Точка Пенкала (6-Пакет), Спирала Пресуди Индекс Картички, Мини Постојан Маркери Со Врвот Кука (3-Пакет), LED Привезок Светлина (боја може да се разликуваат), Носителот Значка (боја може да се разликуваат). Шарени Спирала Врзани 2018-2019 Академски Планер. Ножици За Завој (5,5"), Директно Хемостат (5"). Совршен пакет на сите основни предмети за медицински сестри и старечки студенти да ги користат во клиничкиот амбиент. ЗАШТИТЕТЕ ги вашите предмети од излевање и бактерии. Издржлив и лесен за чистење. ПРЕНОСЛИВА површина за пишување совршена за извештај и заокружување покрај креветот. СТИЛСКИ и лесен за персонализирање. Никогаш повеќе не се прашувајте која таблата со исечоци ви припаѓа вам! ОРГАНИЗИРАЈТЕ ги вашите денови, недели и месеци со обичај 2018-2019 спирално врзан академски планер; големина совршено за да се вклопи во вашата таблата со исечоци. ПРАКТИЧНИ црни пенкала (не-гел) совршени за белешки и писмена документација без размачкување. ШАРЕНИ пенкала и хајлајтери одлично за приоритет и управување со задачи и списоци за проверка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата