0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Безжичен Адаптер За Безжичен Приемник За Игри, Лесен за употреба, Издржлив И Сигурен УСБ-Адаптер

Безжичен Адаптер За Безжичен Приемник За Игри, Лесен за употреба, Издржлив И Сигурен УСБ-Адаптер

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : компјутерскиот систем автоматски ќе го идентификува приемникот, кој е полн со практичност и практичност и брзо се користи ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : овој приемник за гејмпад е изработен од ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е цврст и издржлив, поголема сигурност и подолг животен век. КОМПАТИБИЛНОСТ : Овој Адаптер За Приемник На Безжичен Контролер е специјално дизајниран за безжичен Контролер 2-Ри Генерал. ЕДНОСТАВНА РАБОТА : Инсталирајте ја батеријата, долго притиснете ги 2-те копчиња за безжична врска на предниот дел на контролорот и страната на безжичниот приемник, индикаторското светло трепка брзо. ОПСЕГ НА ПРИМЕНА : овој приемник на гејмпад е погоден за 7 лаптопи 8 10 и има широк опсег на употреба. Спецификација : Тип На Ставка : Приемник На Гејмпад Материјал : Тип На Абсинтерфејс : USBApplicable : За Gamepad How За Употреба : 1. Притиснете го копчето за спарување на страната на Безжичниот адаптер за еден контролер КОМПЈУТЕР, а светлото на предната страна полека ќе трепка.

Параметри на производот

Item Type:
Gamepad Receiver
Material:
ABS
Interface Type:
USB
Applicable:
for Gamepad
How to Use:
1. Press the pairing button on the side of the for  One controller PC wireless adapter, and the light on the front will flash slowly.:
2. Insert the battery into the handle, press the for  button, start the handle, and the for  button will flash slowly.:
3. Press and hold the pairing button on the top of the handle for 2 seconds, the for  button of the handle will change from slow flashing to fast flashing. At this time, the pairing starts, and the pairing can be completed in 2‑5 seconds.:
Package List:
1 x Receiver:

Стоката во категоријата