0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Нож Држач Бамбус Наклонети Нож Блокови &засилувач; Складирање Нож Кутии &засилувач; Заштитници Кујна Шупливи Вентилација Нож Држач Решетката За Кујни Винарии Рест?

Нож Држач Бамбус Наклонети Нож Блокови &засилувач; Складирање Нож Кутии &засилувач; Заштитници Кујна Шупливи Вентилација Нож Држач Решетката

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Карактеристики : држачот за нож е многу лесен за чистење, а дното е опремено со подлога за филц што не се лизга, која може стабилно да се прикаже на масата, не е лесна за врв и е безбедна за употреба Карактеристики : држачот за нож е многу лесен за чистење, а дното е опремено со подлога за филц што не се лизга, која може стабилно да се прикаже на масата, не е лесна за врв и е безбедна за употреба. Употреба : држачот за алат е флексибилен за употреба, многу е погодно да се стават и вадат алатките и нема да биде тешко за сопственикот на картичката да пристапи или складира. Функција : држачот за нож може уредно да го чува вашиот кујнски прибор, да ја одржува масата уредна и ефикасно да ги одржува ножевите суви и хигиенски. Материјал : држачот за нож е изработен од сите природни бамбус и дрво, што е силно и сигурно, издржливо, безбедно и здраво и може да се користи со доверба. Големина : големината на држачот за алат е околу 20, 5х10х20, 5см/8, 1х3, 9х8, 1ин, а големината на соодветната дупка може да се користи кога се користи. Како Да Се Користи : Ставете ја исчистената алатка во соодветна дупка според големината на алатот.

Параметри на производот

Item Type:
Hollow Kitchen Knife Holder
Product Material:
Bamboo
Applicable Places:
Kitchens, Wineries, Restaurants, Hotels, Bars, Shops, Other
Product Style:
Classic and Simple
Product Features:
No Need to Install, Strong Bearing Capacity
Weight:
735g/25.9oz
Size:
Approx. 20.5x10x20.5cm/8.1x3.9x8.1in
Package List:
1 x Kitchen Knife Holder:
Note:
Due to manual measurement, the size is slightly deviated, and there is a slight error between the actual object and the picture due to the display problem. Please understand if there is any error :

Стоката во категоријата