0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кутија за контејнери со датотеки isисадер, преносно со складирање на капакот, трајни јасни додатоци за организатор за списанија за документи за проект, С.

Кутија за контејнери со датотеки isисадер, преносно со складирање на капакот, трајни јасни додатоци за организатор за списанија за документи

DEN 1364.80
Во магацинот.

Тековен

Применливо : Погодно за книги, списанија, фотографии, марки, коверти, фактури, сметки, итн Функција : Не само што може да ви помогне да ја одржувате фиоката за десктоп датотеки уредни, туку и да спречите важни датотеки да бидат изгубени, брчки. Карактеристики : Искрено, лесни, датотеки ќе бидат лесни за наоѓање и организација. Совршен дизајн : Секоја палуба со две затворачи за заклучување е цврста за да ги задржи содржините безбедни, со јасен дизајн. Висок квалитет : Направено од високо квалитетен PP материјал, издржлив. Применливо : Погодно за книги, списанија, фотографии, марки, коверти, фактури, сметки, итн. Функција : Не само што може да ви помогне да ја одржувате фиоката за десктоп датотеки уредни, туку и да спречите важни датотеки да бидат изгубени, брчки. Карактеристики : Искрено, лесни, датотеки ќе бидат лесни за наоѓање и организација. Совршен дизајн : Секоја палуба со две затворачи за заклучување е цврста за да ги задржи содржините безбедни, со јасен дизајн. Висок квалитет : Направено од високо квалитетен PP материјал, издржлив. Опис : - Висок квалитет : Направено од високо квалитетен PP материјал, издржлив. - Карактеристики : Искрено, лесни, датотеки ќе бидат лесни за наоѓање и организација.

Параметри на производот

- Color:
Clear
- Material:
PP
Size Chart:
Optional:
S:
23cmx17cmx5cm / 9.06inchx6.69inchx1.97inch
M:
27cmx19.5cmx5cm / 10.63inchx7.68inchx1.97inch (Suitable for A5)
L:
32.5cmx23cmx5cm / 12.80inchx9.06inchx1.97inch (Suitable for A4)
Package Includes:
1 Piece Stackable File Box:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Стоката во категоријата