0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Контејнер за складирање на кампување, 2 парчиња корпа за склопување на сина мултифункционална корпа за вода за преклопување за кампување за патување и градинарств?

Контејнер за складирање на кампување, 2 парчиња корпа за склопување на сина мултифункционална корпа за вода за преклопување за кампување

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Еконски еколошки материјали од ткаенина во Оксфорд и АБС, без мирис, без токсичност, без загадување Човечкиот дизајн, лесен за носење, не зафаќа простор, широк спектар на апликации со лесна. Кофата може да се склопи, заштеда на простор, лесен за носење, цврста и издржлива, има долг животен век. Материјалот е водоотпорен и издржлив, погоден за кампување, риболов, возење, пешачење и многу активности на отворено, итн. Не е лесно да се преврти откако водата ќе се наполни, рачката е цврста и нема да се претвори во вода. Еконски еколошки материјали од ткаенина во Оксфорд и АБС, без мирис, без токсичност, без загадување. Човечкиот дизајн, лесен за носење, не зафаќа простор, широк спектар на апликации со лесна. Кофата може да се склопи, заштеда на простор, лесен за носење, цврста и издржлива, има долг животен век. Материјалот е водоотпорен и издржлив, погоден за кампување, риболов, возење, пешачење и многу активности на отворено, итн. Не е лесно да се преврти откако водата ќе се наполни, рачката е цврста и нема да се претвори во вода. Еконски еколошки материјали за ткаенини во Оксфорд и АБС, без мирис, без токсичност, без загадување. Човечки дизајн, лесен за носење, не зафаќа простор, широк спектар на апликации со лесна. Кофата може да се склопи, заштеда на простор, лесен за носење, цврста и издржлива, има долг животен век. Материјалот е водоотпорен и издржлив, погоден за кампување, риболов, возење, пешачење и многу активности на отворено, итн .

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Folding Bucket
Material:
Oxford Cloth + ABS
Weight:
Approx. 854g/30.1oz
Color:
Blue
Capacity:
9L
Product Size:
Approx. 23.5 x 22cm/9.3 x 8.7in
Unfolding Overall Height:
Approx. 35cm/13.8in
Unfolding Body Height:
Approx. 22cm/8.7in
Folding Size:
Approx. 23.5 x 3.5cm/9.3 x 1.4in
Package List:
2 x Folding Bucket:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Стоката во категоријата