0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
KXA двонасочни клучеви за рачка, 200n.m 1/2 ft Дигитална висока точност Торзија двонасочна глава за глава Електронски клуч

KXA двонасочни клучеви за рачка, 200n.m 1/2 ft Дигитална висока точност Торзија двонасочна глава за глава Електронски клуч

DEN 1233.60
Во магацинот.

Тековен

Главно се користи за прицврстување и контрола на завртки, применливо за производство, одржување, институции за тестирање, дома, автомобил, машини и други индустрии Супериор Овозможете го дигиталниот клуч да биде претходно програмиран за различни толеранции на торзија пред употреба. Дигитална дигитална висока точност со висока точност, клуч за торзија на главата, лесен за ракување и одржување. ЛЦД -приказот јасно покажува претходно поставен слот, начин на работа, единици за мерка и вредност на торзијата. Тоа е поудобно за читање податоци. Ние сме посветени на обезбедување услуги со добар квалитет, доколку имате потреби, добредојде да се консултираме - ќе дадеме се од себе за да се сретнеме. Карактеристики : Дигитална дигитална точност со висока точност, двонасочен клуч за торзија на главата, лесен за ракување и одржување. Сопствениот овозможете го дигиталниот клуч да биде пред-програмиран за различни толеранции на торзијата пред употреба.lcd дисплеј јасно покажува претходно поставен слот, начин на работа на режимот на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа, начин на работа на режимот на работа, режим на работа , Единици за мерка и вредност на торзијата.

Параметри на производот

Material:
Stainless steel
Weight:
2242g/79.1oz
Model:
WBS-200
Connection Head:
1/2''
Range:
200N.m
Preset Value Setting Range:
10~200N.m
Accuracy:
+/- 2%
Minimum Division Value:
0.1
Maximum Operating Range:
200N.m / 147.5ft.lb / 1770in.lb / 2039.43kgf.cm
Battery Type:
2*AA batteries (Not included)
Measurement Accuracy:
clockwise ±2%, counterclockwise ±2.5%
Data Storage Capacity:
100 records
Storage Temperature:
-20℃ ~ 70℃
Operating Temperature:
-10℃ ~ 60℃
Overall Length:
65cm/25.6inch
Package list:
1 * Digital Torsion Wrench:
1 * Battery Case Opener:
1 * Storage Box:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
We are committed to providing good quality services, if you have any needs, welcome to consult,we will do our best to meet 。 :

Стоката во категоријата