0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Контејнер За Подготовка На оброци За Повеќекратна Употреба Со Капаци [25 Сет-24оз] Круг Идеален-Контејнер За Ручек, Контејнери За Подготовка На Храна, Кутија За Склад?

Контејнер За Подготовка На оброци За Повеќекратна Употреба Со Капаци [25 Сет-24оз] Круг Идеален-Контејнер За Ручек, Контејнери За Подготовка

DEN 255.84
Во магацинот.

Тековен

? ПЛАНИРАЈТЕ, ПОДГОТВЕТЕ И УЖИВАЈТЕ - ова 25-пакување бенто кутии ви овозможува да планирате оброци дома, на работа или на училиште, за да заштедите време и пари додека јадете поздраво ? ПРЕМИЕР ХЕРМЕТИЧКИ СВЕЖИНА - секој сад за оброци доаѓа со соодветен капак за прицврстување за да помогне во запечатување на свежи вкусови и ароми, додека помага да се спречат протекување. ? ЗДРАВА КОНТРОЛА НА ПОРЦИИТЕ-паметен начин за пристап кон целите за слабеење, диети или планови за вежбање, овие контејнери ви овозможуваат да чувате целосни оброци, салати или закуски. ? МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА И ЗАМРЗНУВАЧ БЕЗБЕДНО-Изработени со силна пластика без бпа, нашите контејнери за складирање храна со капаци може да се замрзнат, загреат, а потоа да се исчистат во машина за миење садови. ? РЕДЕЊЕ, УДОБЕН ДИЗАЈН-Заедно Со однапред планирање оброци, создавање поздрави ручеци за деца или чување остатоци, тие можат лесно да се гнездат и да се редат во вашиот кабинет!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата