0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Биомиракле Нова Технологија За Инстант Лифт Луда Маска За Гради За Подигнување, Маска За Зајакнување На Градите, Маска За Зацврстување И Подигнување На Бистата за ?

Биомиракле Нова Технологија За Инстант Лифт Луда Маска За Гради За Подигнување, Маска За Зајакнување На Градите, Маска За Зацврстување

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

ХИДРИРА КОЖАТА - супер хидратантните растителни екстракти помагаат да се минимизира појавата на фини линии за поздрава, блескава кожа околу бистата и градите ГИ ЗАЦВРСТУВА ВАШИТЕ ГРАДИ - оваа маска за подигнување гради работи на затегнување и подигнување на опуштената кожа околу вашите гради за блескав, младешки изглед. ЈА СМИРУВА КОЖАТА-Формулирана со смирувачки лосион за каламин, оваа маска за зајакнување на градите ја смирува лутата, иритирана кожа. БЕЗ ПАРАБЕНИ-Формулирани без штетни парабени, можете да се чувствувате безбедно кога ја користите оваа маска за гради за хидрирана, подмладена кожа. МИРИС БЕЗ Мирис СО чисти есенцијални масла, оваа маска за затегнување е совршена за чувствителна кожа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата