0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Јаогохуа 5 парчиња Мал Сад За Храна, Сина Мини Херметичка Мултифункционална Кутија За Храна Отпорна на Топлина, Комплети Контејнери, Складирање Храна, Контејнери З?

Јаогохуа 5 парчиња Мал Сад За Храна, Сина Мини Херметичка Мултифункционална Кутија За Храна Отпорна на Топлина, Комплети Контејнери, Складирање

DEN 193.44
Во магацинот.

Тековен

[ШИРОК СПЕКТАР НА ПРИМЕНА] таа е погодна за зачувување на кујната и складирање на дневна соба Тоа е добар помошник за да направите вкусна храна. [ДОБРА ОТПОРНОСТ на ТОПЛИНА] Специјално дизајниран за микробранова печка, неговиот температурен опсег отпорен на топлина е -20 € -120€, што може да ви овозможи да ја загреете храната со мир на умот. [ДОБРА ХЕРМЕТИЧНОСТ] усвојува капак од типот на копче, кој е добро запечатен, така што не се плашите од истекување кога излегувате или пакувате храна. [ПРАКТИЧНОСТ] може да се користи за суви производи, цели зрна и варена храна. Може да се чува и чува свежина, помагајќи ви да заштедите време и напор. [ВИСОКА БЕЗБЕДНОСТ] Користејќи материјал за храна, тој е нетоксичен, невкусен, отпорен на абење и издржлив, може да се користи постојано и е безбеден и сигурен. Спецификација : Тип На Ставка : Тежина На Контејнерот За Храна : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Food Container
Weight:
Approx. 240g / 8.5oz
Product Material:
PP+PE
Color:
Blue
Product Size:
Approx. 12x8.5x5.5cm / 4.7x3.3x2.2in
Scope of Application:
It is suitable for preservation boxes, kitchen preservation, and living room storage.
Package List:
5 x Food Container

Стоката во категоријата