0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
СОЛУСТ Компјутерска Камера Компјутерска Камера 12 ПАРЧИЊА Телефон Компјутер Практична Веб Камера Покритие Веб Камера Покритие Телефон Компјутер Куче Веб Камера П?

СОЛУСТ Компјутерска Камера Компјутерска Камера 12 ПАРЧИЊА Телефон Компјутер Практична Веб Камера Покритие Веб Камера Покритие Телефон

DEN 191.68
Во магацинот.

Тековен

КОРИЦА ЗА ПРИВАТНОСТ НА ВЕБ-КАМЕРАТА : дали вашата приватност може многу добро, што ви носи добро расположение секој ден БЛЕНДА ЗА ПРИВАТНОСТ : може лесно да се нанесе и отстрани од уредот без никакви траги. ЛИЗГАЧ НА ВЕБ-КАМЕРА : Може да се користи како мал украс за украсување на вашите телефони или компјутери, многу деликатен. ЗАШТИТНИК НА ВЕБ КАМЕРА : Компактна големина, лесен за чување и употреба, многу лесен и практичен. СКРИВАЧ НА ВЕБ-КАМЕРА : нема да влијае на нормалната употреба на опремата, безбедна и удобна. КОРИЦА ЗА ПРИВАТНОСТ НА ВЕБ-КАМЕРАТА : дали вашата приватност може многу добро, што ви носи добро расположение секој ден. БЛЕНДА ЗА ПРИВАТНОСТ : може лесно да се нанесе и отстрани од уредот без никакви траги. ЛИЗГАЧ НА ВЕБ-КАМЕРА : Може да се користи како мал украс за украсување на вашите телефони или компјутери, многу деликатен. ЗАШТИТНИК НА ВЕБ КАМЕРА : Компактна големина, лесен за чување и употреба, многу лесен и практичен. СКРИВАЧ НА ВЕБ-КАМЕРА : нема да влијае на нормалната употреба на опремата, безбедна и удобна. Список на пакети 12 х Карактеристики На Корицата На Веб - Камерата-Боја : Црн Материјал : СТОМАЧНИ мускули, пластика-Компактна големина, лесна за складирање и употреба, многу лесна и практична.

Параметри на производот

Стоката во категоријата