0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Монопод за патување, Монопод Од Јаглеродни Влакна, Монопод Од Камера Јаглеродни Влакна Со Дијаметар од 40мм 6 Делови 167см Максимална Висина Телефонска Поддршка Унип?

Монопод за патување, Монопод Од Јаглеродни Влакна, Монопод Од Камера Јаглеродни Влакна Со Дијаметар од 40мм 6 Делови 167см Максимална Висина

DEN 1315.20
Во магацинот.

Тековен

Пренослив и Лесен за употреба : со мала тежина, лесен е за носење кога патувате на отворено; овој монопод на камерата има голем дијаметар на цевката од 40мм И моноподот има 6 делови нога цевка, која може да биде телескопска. Максималната висина на потпората е 167 см / 65,7 инчи. 10 Слоеви Јаглеродни Влакна : моноподот е дизајниран со вкрстено зрно од јаглеродни влакна од 10 слоја, кое има висока јачина и мала тежина. Едноделниот растојание од делот за интерфејс на цевки од јаглеродни влакна е поцврст и посигурен од растојанието од 2 парчиња, со што се намалува дефектот и одржувањето. 1/4ин и 3/8ин Завртка : горната плоча има и 1/4ин и 3/8 завртки за конверзија, така што нема потреба од додатоци и само монтирајте ја единицата. Тоа е идеално стабилизирачко решение за снимање остри слики и мазно видео. Цпу Обработка : овој монопод што може да се прошири го прифаќа одличниот дизајн на премиум алуминиумска легура и чиста механичка обработка НА ЦПУ и е кален со речиси строги детали, покажувајќи чиста убавина. Систем За Заклучување на стапалото : системот за заклучување на стапалото ротира четвртина вртење за да ја заврши затегнатоста на цевката за стапалото. И тоа може слободно да биде поддржано со голем агол, и може да биде хоризонтално поставен на 90 степени за снимање. Интерфејсот со завртки 3/8 ин може слободно да ја смени подлогата за стапалото. Пренослив и Лесен за употреба : со мала тежина, лесен е за носење кога патувате на отворено; овој монопод на камерата има голем дијаметар на цевката од 40мм . И моноподот има 6 делови нога цевка, која може да биде телескопска. Максималната висина на потпората е 167 см / 65,7 инчи. 10 Слоеви Јаглеродни Влакна : моноподот е дизајниран со вкрстено зрно од јаглеродни влакна од 10 слоја, кое има висока јачина и мала тежина. Едноделниот растојание од делот за интерфејс на цевки од јаглеродни влакна е поцврст и посигурен од растојанието од 2 парчиња, со што се намалува дефектот и одржувањето. 1/4ин и 3/8ин Завртка : горната плоча има и 1/4ин и 3/8 завртки за конверзија, така што нема потреба од додатоци и само монтирајте ја единицата. Тоа е идеално стабилизирачко решение за снимање остри слики и мазно видео. Цпу Обработка : овој монопод што може да се прошири го прифаќа одличниот дизајн на премиум алуминиумска легура и чиста механичка обработка НА ЦПУ и е кален со речиси строги детали, покажувајќи чиста убавина. Систем За Заклучување на стапалото : системот за заклучување на стапалото ротира четвртина вртење за да ја заврши затегнатоста на цевката за стапалото. И тоа може слободно да биде поддржано со голем агол, и може да биде хоризонтално поставен на 90 степени за снимање. Интерфејсот со завртки 3/8 ин може слободно да ја смени подлогата за стапалото.

Параметри на производот

Item Type:
Camera Monopod
Material:
Carbon fiber and aluminum alloy
Gross Weight:
675g/23.8oz
Tube Sections:
6 Sections
Maximum Pipe Diameter:
40mm/1.6in
Storage Height:
43.5CM/17.1in
Expanded Height:
167CM/65.7in
Top Port:
1/4in and 3/8in switchable
Bottom:
3/8in screw interface
Package List:
1 x Camera Monopod1 x Hex Wrench:
1 x Storage Bag:

Стоката во категоријата