0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
1000w Автомобил Безбојна Алатка За Поправка На Вдлабнатини, Комплет За Поправка На Вдлабнатини За Автомобили, Безбоен Комплет Алатки За Автоматско Отстранување На В?

1000w Автомобил Безбојна Алатка За Поправка На Вдлабнатини, Комплет За Поправка На Вдлабнатини За Автомобили, Безбоен Комплет

DEN 910.08
Во магацинот.

Тековен

[ПОПРАВАЧ НА ВДЛАБНАТИНИ за АВТОМОБИЛИ] ова е систем за демаркирање на магнет за индукција на магнет без боја (pdr), кој може брзо и чисто да ги отстрани вдлабнатините, трагите на вратите и другите мали меки вдлабнатини на автомобилот [БРЗА ПОПРАВКА] со поправка на рачката, топлината на отпорот брзо се генерира и концентрира, така што вдлабнатината може да се истегне и поправи сама по себе. Бојата нема да се оштети за време на процесот на поправка, така што може да се користи и за поправка на претерано истегнати алуминиумски и железни тела. [КОНТРОЛА СО ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ] Опремен со дигитален екран и контрола на времето за греење и поставките за напојување. Корисно е да се поправат различни форми на вдлабнатини и има звук на звучник, функција за дигитален дисплеј, што може точно да го контролира напонот и моќноста за поправка. [ТРИ МИНУТИ ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ] Едноставен И лесен за употреба, ниска цена за учење, секој работник со позадина од метални делови може да го совлада за три минути. [ОПСЕГ на ПРИМЕНА] ова е производ кој може да ги поправи повеќето вдлабнатини. Мазни вдлабнатини од лим, вдлабнатини во областите што не се рабови, вдлабнатини погодени од град и разни други вдлабнатини итн., се идеални производи за автоматско поправка алатка продавници. [ПОПРАВАЧ НА ВДЛАБНАТИНИ за АВТОМОБИЛИ] ова е систем за демаркирање на магнет за индукција на магнет без боја (pdr), кој може брзо и чисто да ги отстрани вдлабнатините, трагите на вратите и другите мали меки вдлабнатини на автомобилот. [БРЗА ПОПРАВКА] со поправка на рачката, топлината на отпорот брзо се генерира и концентрира, така што вдлабнатината може да се истегне и поправи сама по себе. Бојата нема да се оштети за време на процесот на поправка, така што може да се користи и за поправка на претерано истегнати алуминиумски и железни тела. [КОНТРОЛА СО ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ] Опремен со дигитален екран и контрола на времето за греење и поставките за напојување. Корисно е да се поправат различни форми на вдлабнатини и има звук на звучник, функција за дигитален дисплеј, што може точно да го контролира напонот и моќноста за поправка. [ТРИ МИНУТИ ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ] Едноставен И лесен за употреба, ниска цена за учење, секој работник со позадина од метални делови може да го совлада за три минути. [ОПСЕГ на ПРИМЕНА] ова е производ кој може да ги поправи повеќето вдлабнатини. Мазни вдлабнатини од лим, вдлабнатини во областите што не се рабови, вдлабнатини погодени од град и разни други вдлабнатини итн., се идеални производи за автоматско поправка алатка продавници.

Параметри на производот

Name:
Car Dent Removal Tool
Model:
PDR-1000W
Input voltage:
110V / 220V
Input frequency:
50/60Hz
Output power:
1000W
Size:
38×26×15cm
Net weight:
3.7 kg
Features:
-Equipped with digital display screen, relative control of heating time and power settings.:
-By repairing the handle, the resistance heat is quickly concentrated and the dents can be stretched and repaired by themselves.:
-Fast, convenient, professional tools, PDR professional is designed for workers in auto repair shops.:
-It can easily repair plate dents, dents in non-boundary areas, dents caused by hail, and various other dents.:
-Compared with the electromagnetic dent repair tool, it can smooth more obvious dents, the effect is better, and the repair area is larger.:
-PDR anti-scratch paint and dent removal series electromagnetic induction dent repair system can quickly and cleanly repair the dents in the car body and door.:
Packing List:
1 × Car Model Repair Kit:
If you have any questions about the order, please feel free to contact us. We will reply within 24 hours. :

Стоката во категоријата