0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
80 парчиња знаци на starвездени знаци на starвездички флуоресцентни неонски хартија за продавница за малопродажба, 5 x 6,7 инчи засилување на продажбата, знак за снабдува?

80 парчиња знаци на starвездени знаци на starвездички флуоресцентни неонски хартија за продавница за малопродажба, 5 x 6,7 инчи засилување на

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Вклучи пакет : ќе добиете 80 парчиња знаци на Starburst за мало, разнобојни бои и доволно деловни знаци за да ги задоволите вашите потреби за продажба Материјал : Билтените за обележувачи на цени за знаци за продажба се составени од супериорен флуоресцентен хартиен материјал кој е погоден за трајно пишување на маркер или пенкало, ќе трае цел живот и нема да избледи. Секоја знаци на продажба за продавница за малопродажба мери приближно 5 x 6,7 инчи. Флуоресцентни знаци : Овие знаци за продажба на дворови за бизнис се дизајнирани со претерана форма и светли неонски бои, вклучувајќи роза, жолта, црвена, портокалова, сина, виолетова, зелена и розова, неонски знак, лесен за да го покани вниманието на клиентот и ги насочува кон специфични производи. WIDE APPLICATION : Retail store signs are widely used for shopping malls and stores, supermarket promotional display card, retail stores, shopping malls, bulletin boards, garage sales, clearance hangers, bulletin board decorations, yard sale price stickers, estate poster board shapes signs, знаци на продажба на возила.

Параметри на производот

Стоката во категоријата