0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лианксиао-Четка И Прачка За Чистење Оџаци, Шпорет На Дрва За Чистење На Дрва 19,69 Стапки/39,37 Стапки Комплет, Флексибилни Прачки Клуч За Четка За Четка За Чистење На Це?

Лианксиао-Четка И Прачка За Чистење Оџаци, Шпорет На Дрва За Чистење На Дрва 19,69 Стапки/39,37 Стапки Комплет, Флексибилни Прачки

DEN 1577.60
Во магацинот.

Тековен

ПРАКТИЧЕН СЕТ : Креозотот и другите остатоци во оџакот може да ја попречат правилната вентилација и да претставуваат потенцијални ризици Со комплетот за чистење на ротирачкиот оџак, дамките од масло во оџакот што можат да предизвикаат пожар може ефикасно да се отстранат, што го прави оџакот безбеден за употреба. РОБУСТЕН и ИЗДРЖЛИВ : комплетот за чистење на ротирачкиот оџак е изработен од армиран најлонски материјал. Комплетот се карактеризира со добра цврстина и долг работен век, кои не се лесни за кршење кога работите напорно. Тој е еластичен и отпорен на хемикалии. КОРИСНА ПРАЧКА : должината на прачката е приближно 39 инчи/ компјутери, а дијаметарот е приближно 0,47 инчи. Едноставно поврзете го со вежба за ефикасно отстранување на саѓи. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : долготрајните прачки на системот за чистење на ротирачкиот оџак може да се поврзат или демонтираат во зависност од должината на цевката, без да се навртуваат, едноставно да се поврзат и демонтираат. КОМПАТИБИЛЕН КОМПЛЕТ : оџакот може да се исчисти со ротирачкиот сет за чистење оџаци. Комплетот за чистење на ротирачкиот оџак е погоден за повеќето типови оџаци, вклучувајќи мазни или груби, тркалезни или квадратни оџаци, метални отвори и оџаци од тули, итн. Четка И Прачка за Чистење оџаци, Шпорет На Дрва За Бришење 19,69 стапки/39,37 стапки Комплет, Флексибилни Прачки Со Клуч За Четка За Чистење На Цевки За Чистење Горилници Масло Машина За Чад Котел Камин Карактеристики : столбот и работната глава се изработени од армиран полиестер, кој е отпорен на абење, долг век на траење и не е лесен за кршење.

Параметри на производот

1. Size(about):
1 meter/39.37in long per rod and 12 mm/0.47in in diameter
2. Material:
polyester fiber
3. Applicable:
universal
Packing List:
1 X 6M kit (contains 6 poles + 1 brush head + 1 chuck adapter + 1 small wrench + English manual):
1 X 12M kit (contains 12 poles + 1 brush head + 1 chuck adapter + 1 small wrench + English manual):
Warm prompt:
1.Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2.All dimensions of this product are measured by hand. There may be a deviation of 1 3 cm between the items. Please understand and make sure that you do not mind bidding. :

Стоката во категоријата