0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Tovimall Band Compatible with Garmin Vivoactive 4S/ Venu 2S/ Vivomove 3S, 18mm Stainless Steel Metal Adjustable Straps for Women Men.

Tovimall Band Compatible with Garmin Vivoactive 4S/ Venu 2S/ Vivomove 3S, 18mm Stainless Steel Metal Adjustable Straps for Women Men.

DEN 175.84
Во магацинот.

Тековен

Затворање на бравата ●Компатибилен Модел Рамките Од Нерѓосувачки челик Tovimall специјално дизајнирани За Garmin Vivoactive 4s 40mm / Venu 2s 40mm / Vivomove 3 S / Ferrunner 255s 41mm само. Не е компатибилен со други модели кои не се споменати, ве молиме проверете го вашиот часовник модел пред купување. `+ Тенок Нерѓосувачки Челик Бендот За часовници Garmin vivoactive 4s се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик.Користете тенок дизајн на прстен , лесен и удобен, персонализирајте го вашиот часовник гармин. ●Дизајн На Брава За преклопување ● уникатната преклопна спојка со двојно заклучување сигурно ја заклучува вашата нараквица, не е лесно да паднете кога спортувате, побезбедно и посилно. ●18мм Игла За Брзо Ослободување Q Доаѓа со повеќе пара резервни 18мм игла за брзо ослободување осигурајте се дека оваа лента од Нерѓосувачки челик беспрекорно ќе се вклопи во вашата лента Garmin vivoactive 4s и заклучете ја во безбедно стабилна, можете да ја користите со мир на умот. ●Лесен За Инсталирање Без алатка, можете произволно да ја расклопите бравата за преклопување, да ја прилагодите големината погодна за вашиот зглоб. Прилагодлива големина за 5,11-8,0 инчен зглоб. Затворање на бравата. ●Компатибилен Модел Рамките Од Нерѓосувачки челик Tovimall специјално дизајнирани За Garmin Vivoactive 4s 40mm / Venu 2s 40mm / Vivomove 3 S / Ferrunner 255s 41mm само. Не е компатибилен со други модели кои не се споменати, ве молиме проверете го вашиот часовник модел пред купување. `+ Тенок Нерѓосувачки Челик Бендот За часовници Garmin vivoactive 4s се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик.Користете тенок дизајн на прстен , лесен и удобен, персонализирајте го вашиот часовник гармин. ●Дизајн На Брава За преклопување ● уникатната преклопна спојка со двојно заклучување сигурно ја заклучува вашата нараквица, не е лесно да паднете кога спортувате, побезбедно и посилно. ●18мм Игла За Брзо Ослободување Q Доаѓа со повеќе пара резервни 18мм игла за брзо ослободување осигурајте се дека оваа лента од Нерѓосувачки челик беспрекорно ќе се вклопи во вашата лента Garmin vivoactive 4s и заклучете ја во безбедно стабилна, можете да ја користите со мир на умот. ●Лесен За Инсталирање Без алатка, можете произволно да ја расклопите бравата за преклопување, да ја прилагодите големината погодна за вашиот зглоб. Прилагодлива големина за 5,11-8,0 инчен зглоб. Како регистриран бренд во Соединетите држави, Товимал долго време се фокусираше на дизајнирање и производство на ремени за паметен часовник. Секој бенд ќе биде двојно тестиран пред да се стави во пакет за да бидете сигурни дека ќе влезете во добра состојба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата