0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
2023 Материјали За Забава За Дипломирање Служат 24 Гости, Садови За Еднократна Употреба Дипломирање Чинии За Забави Салфетки Чаши За Банери Чаршав Вилушки Ножеви Лаж?

2023 Материјали За Забава За Дипломирање Служат 24 Гости, Садови За Еднократна Употреба Дипломирање Чинии За Забави Салфетки Чаши За Банери

DEN 367.68
Во магацинот.

Тековен

Додатоци За Забава За дипломирање 2023 Пакет : нашите материјали за забави за дипломирање служат до 24 гости и вклучуваат се што ви треба за успешна забава, вклучуваат 1 * банер за дипломирање, 24*9" чинии за вечера, 24*7" чинии за десерти, 24*салфетки, 24* ножеви, 24*вилушки, 24*лажици, 24*чаши, 1*чаршав за дипломирање, 10*црни балони, 10*златни балони Безбедно и Квалитетно : чиниите, чашите и салфетките се направени од материјали за храна, нетоксични и брзи во боја, комбинирајте ги со цврстите ножеви, вилушки и лажици за да можете да ги користите за да служите храна и пијалоци со доверба. Чаршавот за дипломирање е направен од пластика отпорна на истурање и водоотпорна. Балоните се изработени од висококвалитетен латекс кој е сигурен. Брзо и Практично : водоотпорен дизајн на чаршав, нема потреба да се грижите дали мрсна храна и пијалоци ќе се истурат на масата. Садовите за еднократна употреба не само што ви помагаат брзо да организирате забава, туку и да ве натераат да исчистите за неколку секунди по забавата за да добиете повеќе време за да уживате во незаборавна забава во град со семејството и пријателите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата