0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
СЕВИЗ Вентилатор Предизвикан Од Домашниот Камин 50w/100w Машина За Пушење Машина За Чад, Вентилатор За Издувни Гасови За Пушење Огревно Дрво Фирма Шпорет Оган Вентила?

СЕВИЗ Вентилатор Предизвикан Од Домашниот Камин 50w/100w Машина За Пушење Машина За Чад, Вентилатор За Издувни Гасови За Пушење Огревно Дрво

DEN 1887.68
Во магацинот.

Тековен

1 Навивачите на оџакот се идеален избор во навивачите за екстракција на оџакот за решавање на проблемите со цртање и омилените навивачи на каминот. Работниот напон на производот е 220 V (напон 110 V - 120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), а вентилаторот за извлекување предизвикан од оџакот се користи со оставање на два краја на жицата за поврзување со напојувањето. Имаш ли чад?Неизлечиви проблеми со снимањето?Не гледајте подалеку од навивачите на оџакот!Индукциски вентилатор со електричен принт, решава проблеми со чад, помага во евакуација на оџаци, печки за пица, печки на дрва. Вентилаторот на оџакот се користи кога температурата на гасовите со согорување не надминува 575 ° F за наизменично работење и 482 ° F за континуирано работење. Екстракторот за чад е поставен во огништето.Екстракторот за чад мора да биде на повеќе од 6 метри од изворот на пожар, инаку индуцираниот вентилатор за извлекување ќе се изгасне.Температурата на огништето не може да го изгори изолациониот слој на кабелот за напојување. Решавање проблеми со чадотванкот за електрична индукција помага да се евакуираат оџаците, печките за пица, печките на дрва.Спецификација : Напон : 220v (Американски напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени Со конвертор на напнатост)Моќност;50w/100 WSize;9cm/16cm/21cm основен дијаметар тежина на производот : 2,1 до 2,5 kgpackaging содржина : 1 индуциран вентилатор за извлекување.

Параметри на производот

Voltage:
220V (American voltage 110V-120V, we will be equipped with a tension converter)
Power;50W/100W:
Size;9cm/16cm/21cm base diameter:
Product weight:
2.1 to 2.5kg
Packaging content:
1 induced draw fan.
Ease:
1. Install the outlet fan induced at the outlet of the fireplace, add a common thread to a convenient location in the room and light the 220V power supply.(Please turn off the power when installing or withdrawing the fan to avoid electric shocks):
2. The domestic home adopts an induced draw fan and the output temperature should not exceed 60 degrees.Otherwise, the induced draw fan will be damaged.Install the power cable at least 0.5 square copper wire:
3. The interface with the smoke extractor must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the fireplace must be firm and the interface must be closely integrated into the fireplace to obtain the best effect. :

Стоката во категоријата