0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ДИНГЗЗ МИНИ ЧЕТВУВАЕ НА БЕЗБЕДНИЦИ МАЛИ МАЛЕН СТРАНИЦИ Поставете десктоп чистење ѓубре за чистење лопата за чистење на домаќинства за чистење на домаќинства

ДИНГЗЗ МИНИ ЧЕТВУВАЕ НА БЕЗБЕДНИЦИ МАЛИ МАЛЕН СТРАНИЦИ Поставете десктоп чистење ѓубре за чистење лопата за чистење на домаќинства за чистење

DEN 2066.24
Во магацинот.

Тековен

Се чувствува добро во рака и главата на четката е изработена од материјал за да спречи гребнатини Малку поголема од дланката на раката, таа е погодна за чистење и чистење на мали места како што се работните компјутери. Трпезариската маса по вечера и шпоретот на кујната се идеални. Мала големина, не зазема простор, лесен за поставување и издржлив. Затегнете ја мини работната површина, лесна за употреба и забава. Се чувствува добро во рака и главата на четката е изработена од материјал за да спречи гребнатини. Малку поголема од дланката на раката, таа е погодна за чистење и чистење на мали места како што се работните компјутери. Трпезариската маса по вечера и шпоретот на кујната се идеални. Мала големина, не зазема простор, лесен за поставување и издржлив. Затегнете ја мини работната површина, лесна за употреба и забава. Mini Desktop Sweeping Brush Keyboard Brush.

Параметри на производот

material:
plastic
Color:
pink, green, blue (optional)
Size:
18*11.5*3cm/7.1*4.5*1.2
Weight:
59 grams
Package Included:
Dustpan*1:
Small broom*1:
Piece:
1
Please note that due to differences in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Fits The Ground SeamlesslySweeping The Floor ls Not Easy To Leak Dust,The Front Dustpan ls Tightly Attached To The Ground,And Dust And Dirt Cannot Escape. :

Стоката во категоријата