0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач За Паричник Pzoz Airtag со Usb C До Кутија За Складирање На Кабел За Полнење На Молња, Кабел За Полнач Тип C USB А 3.1 3.0 OTG Конвертор Комплет Картички Гаџети Воздушна Озна?

Држач За Паричник Pzoz Airtag со Usb C До Кутија За Складирање На Кабел За Полнење На Молња, Кабел За Полнач Тип C USB А 3.1 3.0 OTG Конвертор

DEN 271.84
Во магацинот.

Тековен

●Компактен и Пренослив И Побезбеден●држач За Паричник Со Airtag што овозможува Airtag подобро да го следи вашиот паричник Кредитна картичка-големина во должина и ширина, дебелина што не ја надминува Air Tag Apple. ●Мултифункционално Складирање●ова куќиште за складирање на кабли 7 во 1 со 3 слотови за складирање и 1 игла за картичка. 1 USB C ДО USB C кабел (МАКСИМАЛЕН ИЗЛЕЗ : 20 V/3 A), 1 USB C до USB a адаптер (МАКСИМАЛЕН ИЗЛЕЗ : 9 V/2 A) , 1 USB C до адаптер За Молња (МАКСИМАЛЕН ИЗЛЕЗ : 9 V/2.2 А), 3 слотови за складирање за НАНО SIM картичка, микро SD картичка,складирање На Air Tag (SIM картичка и микро SD картичка и Air Tag не се вклучени). 1 алатка ЗА игла ЗА СИМ-картички, ви помага лесно да ги замените И складирате ВАШИТЕ СИМ-картички. `+Решение за Полнење за итни случаи●овој комплет за дигитален кабел за патување во 3.23 инчи, лесно е да се земе во џеб, паричник и чанта. Нема потреба да се најдат уреди за полнење во хаос. Оваа пренослива кутија за складирање има се што ви треба за полнење и синхронизирање на вашиот уред. ●Издржлив Материјал●куќиштето За Паричник Airtag е изработено од висококвалитетна пластика, која е цврста и издржлива.

Параметри на производот

Стоката во категоријата