0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Телефон за гроздобер бирање, ретро гроздобер телефон со LCD дисплеј за лична карта, Европска смола ротационо бирање телефонска декорација со часовникот за датум на ?

Телефон за гроздобер бирање, ретро гроздобер телефон со LCD дисплеј за лична карта, Европска смола ротационо бирање телефонска

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

[Стабилен и без бујно] Овој гроздобер телефон е компатибилен со двојниот систем FSK и DTMF Стабилен, јасен и безброј квалитет на повик. Исто така, има функција за закана за бирање и автоматска функција за IP. [Функција за складирање и редакција] Ретро -кабелскиот телефон може да зачува 38 комплети записи за лична карта на повикувач и лесно да ги види последните 5 комплети на бирани броеви. Една клучна карактеристика за преработка ви овозможува брзо да го преиспитате последниот број. [Дигитален LCD дисплеј] Покрај прикажувањето на бројот на дојдовен повик или бројот на бирање, фиксната фиксна линија има и функција за прикажување на часовникот во година, месец и дневен ден. Едноставен и лесен за употреба. [Не е потребна батерија] Оваа фиксна фиксна линија има и практични функции, како што се бирање или одговарање, не е потребна батерија, напојувана по телефонска линија, заштеда на енергија и заштита на животната средина. [Декорација на класичен стил] Дигиталниот старомоден телефон е комбинација на уметнички декор и модерна технологија. Премиум материјал за заштита на животната средина, полн со класично чувство. [Стабилен и без бујно] Овој гроздобер телефон е компатибилен со двојниот систем FSK и DTMF. Стабилен, јасен и безброј квалитет на повик. Исто така, има функција за закана за бирање и автоматска функција за IP. [Функција за складирање и редакција] Ретро -кабелскиот телефон може да зачува 38 комплети записи за лична карта на повикувач и лесно да ги види последните 5 комплети на бирани броеви. Една клучна карактеристика за преработка ви овозможува брзо да го преиспитате последниот број. [Дигитален LCD дисплеј] Покрај прикажувањето на бројот на дојдовен повик или бројот на бирање, фиксната фиксна линија има и функција за прикажување на часовникот во година, месец и дневен ден. Едноставен и лесен за употреба. [Не е потребна батерија] Оваа фиксна фиксна линија има и практични функции, како што се бирање или одговарање, не е потребна батерија, напојувана по телефонска линија, заштеда на енергија и заштита на животната средина. [Декорација на класичен стил] Дигиталниот старомоден телефон е комбинација на уметнички декор и модерна технологија.

Параметри на производот

Item Type:
Vintage Telephone
Material:
Resin
Connection Device:
Telephone Line Connection
Dialer Type:
Keypad
Hands Free Function:
Support
Backlight:
Support
Function:
Electronic Desk Calendar, Date, Clock, Day Display, Backlight, FSK and DTMF Call Display, IP Function, etc
Applications:
Living Room, Bedroom, Study, Office, Gift, etc
Application:
Suitable for Home, Office, Cafe, Bar Decoration
Package List:
1 x Vintage Telephone :
1 x Handset :
1 x Handset Holder:
1 x Set Screw:
1 x US Plug Telephone Line:
1 x EU Plug Telephone Line:
1 x Manual:

Стоката во категоријата