0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Рајан Блејни 12 Голема Корпа За Перење Алишта За Перење Канта За Перење Облека Торба За Склопување Висока Со Рачки Водоотпорна Бања Основни Работи За Складирање За ?

Рајан Блејни 12 Голема Корпа За Перење Алишта За Перење Канта За Перење Облека Торба За Склопување Висока Со Рачки Водоотпорна Бања Основни Работи

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Алуминиумски Мек Зафат : Корпата За Перење Доаѓа Со Одлични Текстурирани Алуминиумски Рачки И Меки Сунѓерски Рачки, Кои Обезбедуваат Удобен Стисок За Да Ги Доведете Алиштата Во Вашата Спална Соба, Бања Или Перална Големина : Нашата Пречка За Перење Има Голем Капацитет И Може Да Собере Облека За Целото Семејство. 7ин /32х28х57, 5см. Складирање Што Може Да Се Преклопи : Кога Не Користите Корпи За Перење, Можете Да Ги Преклопите И Да Ги Чувате Во Фиоки, Ормари. Можете Исто Така Да Ги Спакувате Во Вашиот Багаж Пред Да Патувате Или Кампувате. Одлично За Семејства И Студенти. Двојна Ткаенина Со Јп Облога : Корпата За Перење Е Изработена Од Издржлива Двослојна Ткаенина Со Водоотпорна Јп Облога Внатре, Така Што Влажната Облека Може Да Се Стави И Во Пречките За Перење. Оваа Торба За Перење Со Рачка Може Да Држи Валкана Облека И Да Стои Исправено Дури И Кога Е Празна. Разноврсна : Преносни Кеси За Перење Со Стилски Дизајн, Погодни За Сите Возрасти, Може Да Се Стават Во Плакарот, Дневната Соба, Балконот И Канцеларијата За Чување Јоргани, Јоргани, Џемпери, Играчки, Книги, Цд-А И Долна Облека. Направете Го Вашиот Дом, Расадник, Стан, Спална Соба Попривлечни И Поефикасни. Кошница За Перење Алишта За Целото Семејство Со Поголем Капацитет За Облека, Расадник И Студентски Соби Идеално Решение За Сите Проблеми Со Складирањето 1. Рустикална Метална Рамка, Лесна За Носење Тешки Предмети, Поместена Рачка За Удобно Држење.Премиум Шевовите И Навртките На Облеката Ги Попречуваат Рачките За Перење Секогаш На Вистинското Место Без Искинување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата