0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Пелена за ткаенина за возрасни, Добра Апсорпција Што Дише Црна Брава За Перење Инконтиненција На Урина Заштита Долна Облека За Постари За Жени За Мажи За Секојднев?

Пелена за ткаенина за возрасни, Добра Апсорпција Што Дише Црна Брава За Перење Инконтиненција На Урина Заштита Долна Облека За Постари

DEN 300.64
Во магацинот.

Тековен

€УДОБНО и ДИШЕ q оваа пелена за возрасни има добра апсорпција на вода : Урината брзо ќе се апсорбира во подлогата за менување (среден слој) низ облогата, а ткаенината што ја допира кожата на возрасниот има само малку влажно чувство, што е удобно за носење и може да направи огромни промени во животот за да ги одржува новите мајки чисти од тежок проток ●ПРИЛАГОДЛИВА ПЕЛЕНА за ВОЗРАСНИ ● Оваа пелена за возрасни за повеќекратна употреба е професионално дизајнирана за возрасни со инконтиненција, обемот на половината може да се прилагоди од 66-128см/26,0-50,3 инчи, а висината на меѓуножјето е околу 45см/17,7 инчи, идеална за тинејџери, постари, инконтиненција, долги кревети и постоперативна нега итн. ®НАПРАВЕНО ДА ТРАЕ. надворешниот слој На оваа платнена пелена За возрасни со водоотпорен тпу филм со висока еластичност, цврстина на истегнување, добра флексибилност, може да се мие многу пати без деформација и оштетување, водоотпорен и дише филм за да се спречи истекување на урина. Тоа е супер меко и удобно, и брзо сушење во исто време. €ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Внатрешната крпа од пелена има отвор на грбот на половината : Абсорбента пелена може да се стави внатре, а пелената нема да излезе за време на активностите за возрасни, абсорбентната пелена може лесно да се отстрани од пелената за перење и сушење, што во голема мера го скратува времето на сушење. Ставањето и соблекувањето е потполно исто како и хартиените пелени, меките нозе се цврсто затворени за да се спречи странично истекување на урината. €100% ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ●има мек дизајн на нозете и дополнителна еластика на грбот за поудобно вклопување. Ние сме многу сигурни во квалитетот на оваа пелена за возрасни и обезбедуваме гаранција или наплата за тоа. Ве молиме слободно стигнете до нас доколку имате какви било прашања во врска со вашето купување. Ние ќе го решиме вашиот проблем во рок од 24 часа. Надворешен Слој Со Водоотпорен Тпу Филм : Висока еластичност, цврстина на истегнување, добра флексибилност, може да се мие многу пати без деформација и оштетување, водоотпорен и дише филм за да се спречи истекување на урина. Добра Апсорпција На Вода : Урината брзо ќе се апсорбира во подлогата за менување (среден слој) низ облогата, а ткаенината што ја допира кожата на возрасниот има само малку влажно чувство. Внатрешната Ткаенина Од Пелена Има Отвор На Грбот На Половината : Абсорбента подлога може да се стави внатре, подлогата нема да излезе за време на активностите за возрасни, абсорбента пелена може лесно да се извади од пелена за перење и сушење, што во голема мера го скратува времето на сушење.

Параметри на производот

Item Type:
Adult Cloth Diaper
Diapers:
No diapers (please purchase matching diapers to use together)
Suitable For Age Of Crowd:
Adults, elderly
Large Size:
Waist circumference 66-128cm/26.0-50.3in, Crotch Height
Material:
Cloth
Characteristics:
1. Very comfortable, reusable, repeated washing hundreds of times, durable.:
2. Waterproof, and there is no worry of side leakage.:
3. Soft design on the legs and additional elastic on the back for a more comfortable fit.:
4. High waist. 3 row buckles can be adjusted in size:
5. Easy to use (Putting on and taking off is exactly the same as paper diapers), super soft and comfortable, and dry quickly.:
7. Breathable, there is no diaper rash in long term use, whi:

Стоката во категоријата