0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Детектор на отворено CO2 детектор на отворено CO2 детектор бел пламен ретардант ABS Outdoor CO2 детектор 5 во 1 температурна влажност на пламен за влажност на пламен, ретарда?

Детектор на отворено CO2 детектор на отворено CO2 детектор бел пламен ретардант ABS Outdoor CO2 детектор 5 во 1 температурна влажност

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Точно мерење на детекторот на отворено CO2 : Детекторот на воздухот може точно да ја открие тековната концентрација на CO2, температурата, влажноста, итн Детектор на отворено CO2 лесен за носење : CFor Ompact Design е мал и преносен, посоодветен за активности на отворено и има голем дисплеј на екран, појасно. Детектор на отворено CO2 ABS Домување : Школка на детекторот е изработена од материјал за ретардант на пламен ABS, кој е водоотпорен, исцеден и доказ за експлозија. Доверливи перформанси на детектор на отворено CO2 : Детекторот за квалитет на воздухот има брзо време на одговор, точни индуктивни мерења и стабилни и сигурни перформанси. Надворешен детектор на CO2 применлив сценарија за i OS : Детекторот на воздухот помага во откривање на гасови и загадување на воздухот во домови, кујни, спални соби, училишта, автомобили, хотели, патувања, кампување, забави, итн. Откријте ја тековната концентрација на CO2, температурата, влажноста, итн. Детектор на отворено CO2 лесен за носење : CFor Ompact Design е мал и преносен, посоодветен за активности на отворено и има голем дисплеј на екран, појасно. Детектор на отворено CO2 ABS Домување : Школка на детекторот е изработена од материјал за ретардант на пламен ABS, кој е водоотпорен, исцеден и доказ за експлозија. Доверливи перформанси на детектор на отворено CO2 : Детекторот за квалитет на воздухот има брзо време на одговор, точни индуктивни мерења и стабилни и сигурни перформанси. Детектор на отворено CO2 применлив сценарија за i OS : Детекторот на воздухот помага во откривање на гасови и загадување на воздухот во домови, кујни, спални соби, училишта, училишта, автомобили, хотели, патување, забави, итн. Точно мерење : Детекторот за воздух може точно да открие точно Тековната концентрација на CO2, температурата, влажноста, итн. Лесен за носење : Компактниот дизајн е мал и преносен, посоодветен за активности на отворено и има голем приказ на екранот, појасно.

Параметри на производот

Item Type:
Outdoor CO2 Detector
Material:
Flame retardant ABS
Color:
White
5 Functions:
CO2, humidity, temperature, for Tuya WiFi, smoke detection
CO2 Range:
400-5000PPM
Temperature Measurement Range:
-20-60℃
Accuracy:
±3℃
Humidity Measurement Range:
5-95% RH
Accuracy:
±5% RH
Operating Temperature:
0℃ - 50℃
Operating Humidity:
0-95% (non condensing)
Response Time:
Power Supply
Battery Capacity:
1400 mA (built in)
Input Voltage:
DC 5V, 2A
Applicable APP:
For Tuya Smart app
How to Use:
Turn on and use:
PackageList:
1 x Outdoor CO2 Detectorv:
2 x Instruction:
1 x Charging Cable:

Стоката во категоријата