0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
2сет Акрилни Нокти се залага За Притискање На Комплет За Нокти Држач За Нокти За Сликање Нокти Држач За Нокти Од Златна Легура Магнетен Дисплеј За Нокти Пракса Стој?

2сет Акрилни Нокти се залага За Притискање На Комплет За Нокти Држач За Нокти За Сликање Нокти Држач За Нокти Од Златна Легура Магнетен

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Мазни рабови и стабилно поставување Лесен за прицврстување и цврсто држење. Тоа трае долго време и не е толку евтино како пластика. Основата е многу стабилна и не е лесна за навалување кога ќе се притисне. Лесно се вклопува во торба за шминка и е идеална за патување. Може да се користи во домови и салони. Quadaging Вклучува Q пакетот вклучува 2 акрилни основи за нокти со кравји шаблони и 10 држачи за нокти за златна пракса. Уникатната форма на основата е многу популарна. ①Безбедност на материјалот основата за нокти е изработена од висококвалитетен акрилик, кој е цврст, удобен на допир и има мазни рабови, безбеден и без необичен мирис, слободно користете ве молам. Држачите за нокти се направени од легиран материјал, кој трае долго, долго време, што не е толку ефтино како обичната пластика. ●Лесен За Употреба ● Секој држач За нокти за вежбање и основата за нокти се опремени со метален магнетен, кој лесно може цврсто да се адсорбира. Основата на моделот на крави е многу стабилна и не е лесно да се навали кога ќе се притисне. ●Уникатна Форма● оваа алатка за вежбање нокти има добра форма, изгледа многу убаво и е попогодна за употреба. Не е лесно да се навалите кога ќе го притиснете држачот за нокти.

Параметри на производот

Стоката во категоријата