0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лифаси 10 Монтирајте Навртки Во Кафез, Завртки И Подлошки За Кабинетот На Серверот За Монтирање На Решетката, Полиците На Серверот За Монтирање На Решетката, Рутери?

Лифаси 10 Монтирајте Навртки Во Кафез, Завртки И Подлошки За Кабинетот На Серверот За Монтирање На Решетката, Полиците На Серверот

DEN 862.40
Во магацинот.

Тековен

* Одговара на сите квадратни дупка лавици серверот решетката или кабинетот * Материјал : Метал. * Висок квалитет на кабинетот кафез ореви и завртки. * Големина : М5х16 . * Широко Примена : Овие Завртки За Монтирање М5 и Навртки за Кафез се погодни при рака за инсталирање на сервер, мрежа, АВ и друга опрема за монтирање на решетката безбедно во решетката на вашиот кабинет за складирање. Опис : - Висококвалитетни навртки и завртки во кафезот на кабинетот-Одговараат на сите решетки за квадратни дупки на серверот или кабинетот-Материјал : Метална Големина : М5х16-Широко Примена : Овие Завртки За Монтирање М5 и Навртки за Кафез се погодни при рака за инсталирање на сервер, мрежа, АВ и друга опрема за монтирање на решетката безбедно во решетката на вашиот кабинет за складирање.Пакетот Вклучува : 10 парчиња навртки во Кафез10 парчиња Завртки 10 Парчиња Подлошки : ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради тестирање на рацете.

Параметри на производот

Стоката во категоријата