0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Bqan Двојно Завршена Четка За Нокти, Професионални 3 парчиња Четки За Дизајн На Нокти СО четка ЗА лагер 3d четка француска Четка гел четка За Уметност За Нокти Акрилна ?

Bqan Двојно Завршена Четка За Нокти, Професионални 3 парчиња Четки За Дизајн На Нокти СО четка ЗА лагер 3d четка француска Четка гел четка

DEN 111.36
Во магацинот.

Тековен

●3 ПАРЧИЊА СЕТ ЗА ЧЕТКИ за УМЕТНОСТ за НОКТИ ● можете да добиете 6 РАЗЛИЧНИ ГЛАВИ ЗА ЧЕТКИ за дизајн на уметност за нокти Вклучувајќи 1 овална четка за гел, 1 рамна четка за гел,2 четки за лагер(7мм и 11мм), 1 3д четка, 1 француска четка. Доволно за да создадете свој стил НА нокти сам по себе како што сакате. Quality QUALITY BQAN телото на четката за нокти е изработено од квалитетен метал, издржлив за подолга употреба и четките за нокти се изработени со висококвалитетна најлонска коса, која поседува не-деформациски, некород карактеристики. €СОВРШЕН ДИЗАЈН€ овој сет на четки е направен од метал,и секое пенкало има своја капа. Многу погодно за носење. Четките за нокти 3 имаат виолетова шема на бои од висока класа, што е совршено уметничко дело. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН И ЛЕСЕН за УПОТРЕБА и Тие можат Да ги задоволат вашите различни потреби за уметнички дизајн на ноктите, можат да нацртаат секакви извонредни насликани модели, како што се цвеќиња, линии, гел боја, тврд гел, ЛАК ЗА НОКТИ СО УВ гел, француски маникир итн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата