0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
КУТИЈА За Бонбони СО ХЕМОТОН 1 парчиња Дрвена Кутија Кутија За Подароци Во Облик На Срце Кутија За Подароци Кутии За Свадба Кутија За Винтиџ Накит Кутија За Подароц?

КУТИЈА За Бонбони СО ХЕМОТОН 1 парчиња Дрвена Кутија Кутија За Подароци Во Облик На Срце Кутија За Подароци Кутии За Свадба Кутија За Винтиџ

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

пластика КУТИЈА ЗА БОНБОНИ во ФОРМА на СРЦЕ Изработен Од , цврст материјал, тој е издржлив за трајна временска употреба. СВАДБА ПОДАРОК КУТИЈА Повеќенаменски, може да биде за свадба бонбони пакување, пудинг пакување, може да биде да се изрази љубов и роденден желби. СВАДБА ПАРТИЈА МАТЕРИЈАЛИ Мала тежина, шик и декоративна, компактната и стилска кутија за бонбони е вашиот најдобар избор. НЕДОВРШЕНИ МАЛИ КУТИИ Едноставен, но шик дизајн, идеален за декорација, ја подобрува празничната атмосфера. РУСТИКАЛНА ДРВЕНА КУТИЈА Изработени од квалитетен дрвен материјал што може да биде за време на услугата. КУТИЈА ЗА БОНБОНИ во ФОРМА на СРЦЕ Изработен Од , цврст материјал, тој е издржлив за трајна временска употреба. СВАДБА ПОДАРОК КУТИЈА Повеќенаменски, може да биде за свадба бонбони пакување, пудинг пакување, може да биде да се изрази љубов и роденден желби. СВАДБА ПАРТИЈА МАТЕРИЈАЛИ Мала тежина, шик и декоративна, компактната и стилска кутија за бонбони е вашиот најдобар избор. НЕДОВРШЕНИ МАЛИ КУТИИ Едноставен, но шик дизајн, идеален за декорација, ја подобрува празничната атмосфера. РУСТИКАЛНА ДРВЕНА КУТИЈА Изработени од квалитетен дрвен материјал што може да биде за време на услугата. Пакет Листа 1 х Карактеристики на дрвена кутија-Материјал : Дрвена Дрвена Кутија За Бонбони. - Боја : Каки Бонбони Контејнер-Исклучителен изглед и убава боја, може да биде нов додаток На Вашата Свадба Партија Свадба Плик Кутија.

Параметри на производот

Стоката во категоријата