0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет За Туркање и Сечење кутикули, Алатки За Чистење На Мртви Нокти На Кожата, Професионален Отстранувач на Кутикули од Нерѓосувачки Челик, Издржливи Алатки за ?

Комплет За Туркање и Сечење кутикули, Алатки За Чистење На Мртви Нокти На Кожата, Професионален Отстранувач на Кутикули од Нерѓосувачки

DEN 127.84
Во магацинот.

Тековен

●100% Квалитет На Нерѓосувачки Челик Од одделение € Висока цврстина, без изобличување и без ' рѓа за долготрајна употреба Цврст и издржлив.Направено од премиум четкан нерѓосувачки челик за да ја задржи острината за многу долг временски период. Ќе добиете прецизно намалување секој пат кога ќе го користите!. €2-во-1 Двојно Завршена Алатка За Туркање На Кутикулите ● крајот сличен на лажица (закривен крај) се користи за туркање на кутикулите - дизајнот лесно помага да се обликуваат кутикулите. Сечилото ги гребе остатоците од кожата што тешко се отстрануваат на ноктот и одлично за отстранување на лепилото при употреба на акрилни нокти. Можете лесно да ги користите нашите алатки за маникир за да ги направите вашите сопствени нокти сами. Рамна глава на туркачот на кутикулите : турнете ги кутикулите надолу околу ноктите или турнете ги остатоците од гелот за лак по отстранувањето; закривена глава на туркачот На Кутикулите : исечете ја или изгребете ја мртвата кутикула на едниот крај; глава за стругалка за триаголник : отстранете го гел-лакот. ●Пренослив Користете ја алатката за маникир и отстранете го омекнатиот лак. Нанесете хранливо масло на нега Или повторно нанесете лак За Нокти Практичен дизајн : алатките за отстранување на кутикулите од нерѓосувачки челик се дизајнирани со рачки што не се лизгаат, ergономскиот дизајн ги прави да изгледаат повеќе текстурирани и обезбедуваат подобар стисок и контрола, не е лесно да се лизнете од вашите раце, со двојни различни краеви, тие можат да ги задоволат вашите различни потреби за нега на нокти.

Параметри на производот

Color:
as pictures shown
Material:
stainless steel
Package included:
4 x Cuticle nail pusher and cutters:
Note:
Please keep the nail pusher away from little kids. :

Стоката во категоријата