0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Почеток-Х Комплет За Далечинско Стартување За Непријателски 2014-2020, Непријателски Спорт 2017-2021 | / Клучни Стартни Возила Само | / Приклучок n Игра || Нула Спојување На Жи?

Почеток-Х Комплет За Далечинско Стартување За Непријателски 2014-2020, Непријателски Спорт 2017-2021 | / Клучни Стартни Возила Само | /

DEN 1443.20
Во магацинот.

Тековен

Стартувајте ГО ВОЗИЛОТО ОД ДАЛЕЧИНА-Користете го најкомплетниот КОМПЛЕТ За Далечински Стартер За Вклучување И Играње За да го загреете вашето возило во оние замрзнувачки утра Нема повеќе чекање 10 минути за да го одмаглите вашето ветробранско стакло. ? Притиснете заклучување 3 пати на вашиот постоечки далечински управувач, до далечински почеток. ① СТАРТ-Х Т-ТЕМПЕРАМЕНТ - овој комплет вклучува уникатен старт-Х т-темперамент што во голема мера ја поедноставува инсталацијата. Вклучено е нула спојување или сечење жица, целосно се приклучува во фабричките конектори. ● КОМПАТИБИЛНИ ВОЗИЛА - овој комплет е компатибилен само со Непријателски 2014-2020 И Непријателски Спорт 2017-2021 само Клучни Почетни Возила ?? Нема да работи ако возилото се стартува со притискање на копче. ?? Само компатибилен со автоматски менувач, нема да работи со рачен менувач.?? Не е компатибилен Со Непријателските Изберете. ① САД - овој комплет ви го носи Старт-Х, водечката компанија за далечинско стартување plug n play во САД. Со десетици илјади задоволни клиенти, не можете да погрешите. Агентите за техничка поддршка старт-Х се наоѓаат во САД и обезбедуваат поддршка на англиски јазик. ● ИНСТАЛАЦИЈА-инсталацијата се одвива целосно на возилата БКМ. Нема потреба ниту еден компјутер или ажурирач да ја заврши инсталацијата. Стартувајте ГО ВОЗИЛОТО ОД ДАЛЕЧИНА-Користете го најкомплетниот КОМПЛЕТ За Далечински Стартер За Вклучување И Играње За да го загреете вашето возило во оние замрзнувачки утра. Нема повеќе чекање 10 минути за да го одмаглите вашето ветробранско стакло. ? Притиснете заклучување 3 пати на вашиот постоечки далечински управувач, до далечински почеток. ① СТАРТ-Х Т-ТЕМПЕРАМЕНТ - овој комплет вклучува уникатен старт-Х т-темперамент што во голема мера ја поедноставува инсталацијата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата