0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Четка за чистење електричен Брич 16 ПАРЧИЊА Машка Четка За Бричење Двоглава Четка За Чистење Четка За Брада За Тример За Коса, Машинка За Коса, Брич, Бербер, Електрич?

Четка за чистење електричен Брич 16 ПАРЧИЊА Машка Четка За Бричење Двоглава Четка За Чистење Четка За Брада За Тример За Коса, Машинка

DEN 92.32
Во магацинот.

Тековен

ЧЕТКА СО ДВОЈНА ГЛАВА-електричната четка за чистење брич прифаќа дизајн со двојна глава, а влакната со различна должина и дебелина на двата краја можат ефикасно да исчистат различни празнини КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ-четката за бричење е изработена од абс пластично тело и најлонски влакна, што е издржливо, не е лесно да се скрши и има добра цврстина. ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА-рачката на четката за чистење на електричниот тример е дизајнирана со честички што не се лизгаат, што е удобно за држење и лесно се нанесува. ШИРОКА ПРИМЕНА-четката за чистење машинка не е компатибилна само со повеќето електрични брич, машина за бричење, машинка, тример, туку и за повеќето чистење на апарати за домаќинство. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-ќе добиете четки за чистење машини за сечење 16 парчиња, лесни и преносливи, погодни и за домашна и за патување. Име на производ : четка за чистење на електричен брич боја : Уцена : пластика големина на производот : должина 6см,ширина 1,3 см, висина 0,9 цпакинг листа : 16 парчиња* четка за чистење на бричење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата