0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Двоглава За Случајот Со Паричникот Samsung Galaxy S23 со Држач за Картички &засилувач; Одвојлива Магнетна Телефонска Кутија За S23 6,1 инчи, Заштитен Телефонски Паричник Отпо?

Двоглава За Случајот Со Паричникот Samsung Galaxy S23 со Држач за Картички &засилувач; Одвојлива Магнетна Телефонска Кутија За S23 6,1

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

●Компатибилен Модел●САМО За Samsung Galaxy S23 [61-инчен дијагонален дисплеј]не за кој било друг модел. Како да знам дали е компатибилен со мојот телефон? Одете во Поставки за Името На Моделот. ®Целосна Заштита И Одвојлив Оваа магнетна футрола за телефон За Samsung Galaxy S23 може лесно да се извади само за употреба, или да се закачи во овој паричник лесен за носење,што го штити телефонот од оштетување од пад и секојдневна гребнатинка. €Мулти Картичка Слот Дизајн Quohead За samsung Galaxy S23 случај паричник со 11 картичка слотови,2 пари слотови и 1 патент џеб,има многу простор во него за ВАШАТА лична карта ,возачка дозвола,кредитни картички, сметки, монети и мала количина на пари, кои ви дозволуваат да ги задржите најважните организирани well.It е добар избор за патување, шопинг и забави. ®Роман Дизајн●Оваа футрола За паричник Samsung S23 за жени /мажи е изработена од врвна стп кожа,обезбедувајќи ви удобни чувства на рацете,оваа футрола За паричник ќе ви даде дополнителни овластувања на личност и шарм,што е добар избор за роденден/Денот на Благодарноста/Вљубените/божиќен подарок за вашето семејство или пријатели.

Параметри на производот

Стоката во категоријата