0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
7 Во 1 електронски комплет За Чистење-Средство за Чистење Тастатура, Комплет За Чистење Тастатура, Средство за Чистење Лаптопи Со Четка, Комплет За Чистење Лаптопи, ?

7 Во 1 електронски комплет За Чистење-Средство за Чистење Тастатура, Комплет За Чистење Тастатура, Средство за Чистење Лаптопи Со Четка,

DEN 159.84
Во магацинот.

Тековен

Мултифункционален Комплет За Чистење : Овој Комплет за Чистење тастатура 7 во 1 вклучува 1 голема четка со висока густина, 1 мек сунѓер, 1 пенкало за чистење на авиони(вклучува силиконски врв, мал сунѓер и мини четка со висока густина), 1 Извлекувач На Капачиња, 1 фланелна крпа за чистење и 1 шише со спреј (Спреј За Чистење На Екрани од 5 мл) за секоја потреба за чистење Комплет за чистење На Воздухоплови и Телефон : силиконскиот врв на комплетот за чистење телефони се користи за чистење на дамки од пукнатини, а четката со висока густина за слушалки и звучни дупки на телефонската мрежа, сунѓерот за собирање се користи за чистење на дупката за куќиштето за полнење на слушалките. Комплет за чистење електроника За Екрани : Комплет За Чистење Електроника за лаптоп/телефон/i Pad/macbook екран итн. Ткаенината со влакна и фланелната ткаенина се доволно меки за да не го изгребат екранот. Чистач На тастатура : Комплет За Чистење На Тастатурата На Компјутерот-извлекувачот на тастатурата може да се користи за отстранување на капачињата на механичката тастатура, а потоа користете ја четката за чистење тастатура со висока густина за да ја исчистите прашината и дамките од пукнатините на тастатурата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата