0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Doitool Micropore Tape Micropore Tape Extension Extension Tape Lash Extensions Extensions Extences Подлоба за лепило за дишење ткаенина лента за очила за очила за трепки Косметичка алатка 3 парчиња лента со ле?

Doitool Micropore Tape Micropore Tape Extension Extension Tape Lash Extensions Extensions Extences Подлоба за лепило за дишење

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Специјално дизајниран за продолжување на трепките и шминка за убавина Се одликува со едноставна структура, не е потребен лепак, лесен за употреба. Овие се мора да имаат додатоци за примена на калемење на трепките!. Екстремно мека, добра вискозност, висока пропустливост, лесен за солзи. Комплетот, вклучувајќи ленти од 3 парчиња, доволно за да ги задоволи вашите потреби. Специјално дизајниран за продолжување на трепките и шминка за убавина. Се одликува со едноставна структура, не е потребен лепак, лесен за употреба. Овие се мора да имаат додатоци за примена на калемење на трепките!. Екстремно мека, добра вискозност, висока пропустливост, лесен за солзи. Комплетот, вклучувајќи ленти од 3 парчиња, доволно за да ги задоволи вашите потреби. Опис Оваа ставка е збир на помошна лента за калемење на трепките, која е изработена од сигурен материјал, безбеден и дише. Сигурен и удобен. Добро работи за прислушување на очните капаци и под очите за апликација за проширување на камшик за јачина на звук.

Параметри на производот

Стоката во категоријата