0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
PLPLAAOO USB MAT за греење на миленичиња, прилагодлива потопла подлога за миленичиња за миење садови, преклопни електрични ќебиња, затворено затоплување за затоплување з?

PLPLAAOO USB MAT за греење на миленичиња, прилагодлива потопла подлога за миленичиња за миење садови, преклопни електрични ќебиња,

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

【По продажбата на услугата】 : Оваа USB PET Electric Pad е лесна за чистење, миење, економично и практично за употреба Getе ги добиете добрите работи на производи како што се рекламираат. Ако имате какви било прашања што ги исполнувате, слободно контактирајте не во кое било време. 【Премиум материјал】 : Мат за затоплување на миленичиња е изработена од висококвалитетен фланелен материјал, кој е пријателски за кожата, удобно и меко. Оваа електрична перница за миленичиња може да им овозможи на миленичињата да се збогуваат со студениот терен. 【Подлога за греење на преклопување】 : Оваа електрична душек за домашни миленици е преклопен, што е погодно да се носи на кое било место. Не е лесно да се деформира и може да издржи влечење на домашни миленици. 【Лесен за употреба】 : Само можете да ја поврзете подлогата за греење на кучиња со USB портата на мобилната банка за напојување или адаптерот за напојување 5 V 2 A. Погодно е да се наплаќаат и лесни за употреба. 【Широка примена】 : Подлогата за греење на миленичиња е погодна за мали миленичиња, како што се кучиња, кучиња, мачки, зајаци, итн. Исто така, може да им помогне на домашните миленици да останат здрави и удобни во текот на зимата. 【По продажбата на услугата】 : Оваа USB PET Electric Pad е лесна за чистење, миење, економично и практично за употреба. Getе ги добиете добрите работи на производи како што се рекламираат. Ако имате какви било прашања што ги исполнувате, слободно контактирајте не во кое било време. 【Премиум материјал】 : Мат за затоплување на миленичиња е изработена од висококвалитетен фланелен материјал, кој е пријателски за кожата, удобно и меко. Оваа електрична перница за миленичиња може да им овозможи на миленичињата да се збогуваат со студениот терен. 【Подлога за греење на преклопување】 : Оваа електрична душек за домашни миленици е преклопен, што е погодно да се носи на кое било место.

Параметри на производот

Item Type:
Pet Heating Pad
Material:
Flannel
Package List:
1 x Heating Pad 1 x USB Cable
Note:
1. Not machine washable.2. Please confirm your pet's body size before buying.3. Please allow slight deviations due to manual measurement.4. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Стоката во категоријата