0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
5PCS AC 250V 10A Компактна пластика за вклучување/исклучување на прекинувачот за прекинувач за прекинувач за прекинувач за прекинувач за прекинувач за вклучување на коп?

5PCS AC 250V 10A Компактна пластика за вклучување/исклучување на прекинувачот за прекинувач за прекинувач за прекинувач за прекинувач за

DEN 143.68
Во магацинот.

Тековен

Висок материјал : Овој прекинувач за вклучување/исклучување е изработен од тврда пластика која е практична и издржлива Вклучен/исклучен прекинувач : Погодно е да ја контролирате вашата ламба, доста корисна, и тоа би било одлична замена за вашиот стар прекинувач во спалната соба. Попрактично : Може да се поврзе со двете жица или три жица, и е погодна за сите видови на производи за осветлување. Лесна инсталација : Со LED индикатор светло, лесно е да го знаете статусот на прекинувачот, вклучен или исклучен. И две пол -врска (еден пол преклопување) ви помагаат лесно да ја инсталирате. Широко употреба : Прекинувачот може да се користи во табела/табела, ламба за огледало, wallидна ламба, итн. Прекинувачот може да се користи во табела/ламба за маса, огледало, огледало, итн. Одлично за замена на стариот прекинувач за спална соба. Погодно за производи за осветлување, може да се поврзе со двете жица или три жица.

Параметри на производот

Condition:

Стоката во категоријата